Petice za vystoupení ČR z EU a NATO.


Nepřihlášený uživatel

/ #860

2015-12-12 09:52

TAK VČERA VECER SEM ZAPNUL TV A HNED VIDIM MANIPULACI PROTI LIDEM ABY ZAS BYLO RUSKO ZA SPATNEHO A ASAD A ZA PRVNI ANI IRAK SI NESMI POSTAVIT V SYRII ZAKLADNU TAK ANI RUSKO ASAD SI TO NEPREJE A NENI TO V PLANU NIKDY SE NA TO NEPOMYSLELO TAK CO NAM ČT 24 TV FURT K... LŽOU

FAKTA BEZ CENZURY

Prezident Ruska Vladimir Putin varoval ty, kdo se pokusí zorganizovat provokace proti ruským vojákům v Sýrii.

„Jakékoli síly ohrožující ruské vojáky v Sýrii, mají být zničeny, rozkazuji jednat nanejvýš tvrdě", řekl Putin na zasedání rozšířeného kolegia Ministerstva obrany RF.

„Chtěl bych varovat ty, kdo se pokouší zorganizovat jakékoli provokace proti našim vojákům. Už jsme podnikli dodatečná opatření pro zajištění bezpečnosti ruských vojenských příslušníků a letecké základny. Byla posílena novými prostředky PVO, a všechny akce útočného letectva se konají pod ochranou stíhaček", řekl Putin.

Více: Prezident Ruska Vladimir Putin varoval ty, kdo se pokusí zorganizovat provokace proti ruským vojákům v Sýrii.

Syrský prezident Bašár Asad prohlásil v průběhu schůzky s hlavním poradcem nejvyššího duchovního vůdce Íránu Alim Akbarem Velajatím v Damašku, že země „nepřátelské vůči Sýrii“ zvýšily dodávky zbraní a finanční podporu bojovníků kvůli úspěchům syrské armády podporované Ruskem a Íránem.

„Úspěchy syrské armády v boji s terorismem za podpory přátel, v první řadě Ruska a Íránu, už přiměly některé země nepřátelské vůči Sýrii k eskalaci situace a ke zvýšení financování a rozšíření dodávek zbraní určených bojovníkům", cituje Asada syrská státní agentura SANA.

Více: ZKRS USPECHY RF LETECTVA SYRSKE ARMADY ZEME CO PODPORUJI IS ZVYSILI DODAVKY ZBRANI A FINANCÍ NA PODPORU IS

Syrský prezident Bašár Asad vyvrátil informaci o tom, že Rusko hodlá postavit v jeho zemi druhou vojenskou základnu.

„Není to pravda, přede dvěma dny to sami vyvrátili. Kdyby něco bylo, oznámili by to. A my bychom to rovněž hned oznámili", prohlásil Asad v interview pro španělskou agenturu EFE.

Podle jeho slov, také Írán nehodlá postavit základny v Sýrii. „Ne, nikdy na to nepomýšleli, nikdy nenastolili a neprojednávali tuto otázku", řekl Asad.

Mluvčí ministerstva obrany RF, generálmajor Igor Konašenkov vyvrátil 9. prosince tvrzení v médiích o zřízení v Sýrii nové ruské letecké základny. Podle jeho mínění, podnikají zahraniční média pokusy o odpoutání pozornosti veřejnosti od problému různými chýrami.

Více: ASAD V PLANU NEJSOU ZADNE ZAKLADNY V SYRII OD RF SE NA TO NEPOMISLELO

TV A ČT FURT VAM LZOU A PLACENE NEZISKOVKY PROAMERICKE JAKO IDNES,NOVINKY,ATD KDY KONECNE NARODE SE SCHOPITE A ZACNETE ZA VLAST BOJOVAT ZE VNITR NE ZVENCI O TO JDE PRAVE USA OSLABIT EVROPU ABY MOHLO PAK BEZ STAROSTI ROSEJVAT SVUJ TEROR V ZEMICH