Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #5996

2015-11-24 16:03

Kyperské pravoslavné lidskoprávní centrum požádalo prezidenta republiky Níkose Anastasiádise, aby projednal možnost rozmístění na ostrově ruské vojenské základny, informuje list Izvestija.

Jak zdůrazňuje vedoucí centra Marius Fotiu, je Kypr, který je členem Evropské unie, nejblíž Sýrie. Takže je tu nejvyšší pravděpodobnost teroristických útoků.

Aktivisté žádají, aby byly „na území Kypru pozvány jednotlivé vojenské útvary ruského vojenského námořnictva a vojenského letectva".

Podle mínění obránců práv nezajišťuje úsilí NATO dostatečné výsledky v boji s terorismem a Rusko mnohokrát manifestovalo, že je věrné zásadám mírové činnosti a brání spravedlnost a svobodu v Evropě.

Více: Kyperské pravoslavné lidskoprávní centrum požádalo prezidenta republiky Níkose Anastasiádise, aby projednal možnost rozmístění na ostrově ruské vojenské základny, informuje list Izvestija.

NATO NENI SCHOPNÉ POSTAVIT SE PROTI TERORISMU TAK CO JE TO ZA VOJSKA AJO JA ZAPOMEL SOU TO TERORISTE CO JEN ROZVRACI ZEME A NICI FUJ DO KOSE S NATO