Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #5988 Nenaplnila se očekávání, že chladné počasí omezí příliv migrantů do Německa

2015-11-24 11:43

Podle německé policie se od začátku listopadu zaregistrovalo v Německu 180 tisíc migrantů.

V posledních 2 týdnech se každý den registruje 7 až 8 tisíc migrantů.

Nenaplnila se tak očekávání, že chladné počasí omezí příliv migrantů do Německa, příliv se naopak zvýší.

Od počátku roku se v Německu registrovalo přes 900 tisíc migrantů.

Dodávám, že podle zpráv v našich mainstreamových médiích (a to už něco znamená) se v Německu většina (až 2/3) migrantů po přívozu do registračních center ještě před registrací rozprchne, tedy skutečný počet nelegálních migrantů v Německu za letošní rok může být ke 2 milionům. Němců je cca 80 milionů, z toho již v roce 2008 (wikipedie) byla 4% muslimského vyznání. Přidejte k tomu miliony muslimů, které migrovaly do Německa od roku 2008.

Co se stane, až Německo zavře migrantům hranice? A ještě hůře - kam asi navíc vylifruje "nevhodné" migranty, jestliže země původu (Afrika, Blízký Východ, Pakistán, Afghanistán) migranty během sumitu ve Valletě odmítly přijmout zpět?

 

Zdroj: ČTK 24.11.15 http://www.ceskenoviny.cz/

Od začátku listopadu přišlo do Německa 180.000 běženců

Berlín - Od začátku listopadu přišlo do Německa 180.000 běženců a jejich počet tak už nyní vyrovnal dosud rekordní měsíční hodnotu z října. Informovala o tom německá policie, podle níž se nenaplňují předpoklady, že se v chladném období roku množství přicházejících uprchlíků sníží. Celkem se letos v Německu zaregistrovalo už více než 900.000 běženců.

Podle policie jsou denní počty příchozích dlouhodobě stabilní, v posledních dvou týdnech dorazilo do Německa každý den 7000 až 8000 lidí. Přes 10.000 běženců v jednom dni zaznamenali policisté naposledy 5. listopadu. S příchodem zimy se podle policie imigrační příliv nezmenší, úřady spíše počítají s mírným nárůstem žadatelů o azyl.

Podle vicekancléře Sigmara Gabriela přitom Německo "absolutně nezbytně" potřebuje, aby se snížila zátěž, které v souvislosti s uprchlickou krizí čelí.