Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #5964

2015-11-23 16:54

Je Bible manuálem globálního prediktora na zotročení národů? Je kniha čistou předpovědí, anebo někdo jen řídí lidstvo podle jejího návodu?

Je bible knihou, která má stranit pouze a jedině jednomu národu? Knihou, která je návodem, jak zotročit ostatní národy? Proč v jejím textu nacházíme jen střípky Ježíšova dětství, ale i dospělosti, než začal kázat? Jaký námět je touto knihou protkán a proč byla vlastně napsána? Souvisí její správné pochopení nějak s tím, co se dnes kolem nás děje? Proč jsou mnozí astrologové přesvědčeni, že je to kniha, která předkládá jen částečné poznání? Toto jsou jen některé otázky, které jsem zaznamenal z diskuzí pod mými články.

V knize Zjevení se píše o současné technologii, podkožních RFID čipech, kterými dnes platíme bezkontaktně. V blízké době bude vhodné mít RFID čip místo na platební kartě rovnou pod kůží na ruce nebo i na čele… pozn. šéfredaktora.

               

VICE-Je Bible manuálem globálního prediktora na zotročení národů? Je kniha čistou předpovědí, anebo někdo jen řídí lidstvo podle jejího návodu?