Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #5863 Nejmene dva ubozi valecni syrsti uprchlici vrazdili v Parizi

2015-11-20 20:09

I druhý pařížský vrah připlul přes Řecko

20. listopadu 2015  19:33   http://zpravy.idnes.cz
 
Podle prokurátora se přes Recko, kudy v posledních měsících proudí velké množství migrantů, do Evropy dostal i druhý z celkem tří sebevražedných atentátníků, kteří se před týdnem odpálili u pařížského stadionu Stade de France.

Na stadionu Stade de France útočili celkem tři muži. U vstupní brány D se jako první odpálil muž, kterého policie později identifikovala jako Ahmada al-Mohammada. Útočníka vyšetřovatelé spojili se syrským pasem, který se našel u jeho těla. Pětadvacetiletý Al-Mohammad původem ze Syrie se jako migrant dostal na začátku října na recky ostrov Leros. Poté, co prošel přes Řecko, Makedonii a Srbsko, se však jeho stopa ztratila. Nalezený pas byl však podle vyšetřovatelů falešný, a tak identita útočníka zůstává nejistá. Podle webu The Washington Post mohou v Evropě být další migranti s pasem na stejné jméno. Domněnku potvrzuje i fakt, že na jihu Evropy bují černý trh se syrskými pasy.

Útočník, kterého francouzské úřady identifikovaly v pátek, mohl být prý na lodi s ním, neboť i jemu Řecko 3. října při registraci odebralo otisky prstů. Tento muž se odpálil ve 21:30 v ulici Rue Rimet, poblíž vstupu do sektoru H stadionu Stade de France.

----

Tyden to trvalo, nez to nase lziva media priznala. Daily Mail o tom pise od 14.11. Samozrejme to zase hooodne rychle zmizi v archivu - na rozdil od propagandy, vyzyvajici nas k pomoci dalsimu ubohym syrskym migrantskym teroristum. A premier se sirokym sklebem bude dal vyznamenavat kolaboranty, kteri jim v tom pomahaji.

Pryc s vladou, ktera podporuje priliv ubohych syrskych valecnych uprchliku, kteri mezi sebou kryji teroristy!

Pryc z EU, ktera sem takove teroristy zve, dava jim azyl a financuje je z nasich dani!