Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Jarek

/ #5851 POTKAN Z USA - LIKVIDOVAT, nebo se přemnoží !- a hrozí přemnožení dalších potkanů Sobotka-Babiš atd

2015-11-20 16:14

Neuvěřitelná jistota VLASTIZRÁDCŮ, že můžou cokoli..... PROSÍM Okamuru, Konvičku, Černocha a další..... ihned svolejte DEMONSTRACI , jinak nás ta LŮZA NÁRODA - VLÁDA A POSLANCI I SENÁTOŘI bez problémů nechá CHCÍPNOUT  a pozabíjet vlastní armádou a policií jen, aby vlezli do prdele USA a všem idiotům, kteří ani netuší, že budou zlikvidováni jako první!!!!!

POZOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tahle BANDA v čele se Sobotkou a Babišem jdou po Zemanovi  a chtějí ho odstranit, mají ale smůlu, my , celý národ ČR se jim postavíme a nakopeme je .......tento čas nastane a nebude to dlouho trvat!!!!!!!!! Babiš je jeden z největších slizounů a nenažranců, svině která jde pouze za svým cílem- chce být - PREZIDENTEM- a prodat celý národ USA. Byl jsem jeho velkým obdivovatelem, ale zase jsem se spletl, jako VŽDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Toto už nikdy nezopakuji a budu ty svině usvědčovat o jejich nízkých pudech!!!!!!! Jirku Černohorského zavřeli v 18,45, ale demonstrace byla povolena do 20,00 hod. Co na to ty debile - PELIKÁNE, jsi normální? co jsi zač? Máš určitě titul z PLZNĚ - BUDEŠ ZAVŘENÝ!!!!!!!!!

Skupina gaunerů si myslí, že budeme v klidu? V 1989 roce byl konec bývalím zrůdám a vládli další zrůdy - TEĎ to ukončíme!!!!! Sobotka - řiťovlez a spol bude utíkat i s Babišem, sice nevím kam, ale MUSLIMÁCI si je najdou. Větší ubožáky jsem neviděl!!!!!! PROTO PROSÍM NEDEJME SE !