PETICE proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"


Nepřihlášený uživatel

/ #383

2015-10-09 07:58

Ten zákon totiž otevírá možnost i aodpci v tom běžném slova smyslu. Jde se úplně stejnou cestou jakou se ubíraly ostatní státy, které tomuto zákonu daly zelenou.

Aktivisté LGBT prosazují všechny kroky, které uskutečňují jen formou lží, polopravd a zamlžování skutečností. Samotná paní Maxová mluvila v médiích o tom, jak homosexuálové zachrání děti z dětských domovů, nezmínila ovšem skutečnost, která se už moc nehodila, že samotní heterosexuální rodiče musí někdy i roky čekat, když chtějí adoptovat dítě z dětského domova. Poměr je totiž 1:6, 1 dítě a 6 potenciálních zájemců.

V sázce je mnohem víc, než nějaká adopce, podotýkám týkajácí se (jen abychom měli představu pro jaké množství lidí má být tento zákon schválen) 0,01 % naší populace. Uvědomujete si pro změnu vy tuhle skutečnost? Totiž údajně 1000 dětí vyrůstá v homopárech. Podle mě je i toto číslo přehnané (chtěl bych těch tisíc spokojených dětí skutečně vidět na vlastní oči), ale jde tu o úplně něco jiného, vůbec ne o děti. Tento zákon otevře masivní nárůst sexuálního zneužívání pro všemožné devianty, kteří se budou vydávát za "spořádáné" homosexuály.

Dr. Aardweg zmiňuje, že to, co homosexuálové opravdu chtějí, je uznání jejich "životního stylu", Přitom cituje jednoho amerického homosexuála: „Bojujte za manželství osob stejného pohlaví a jeho výhody. Když se toho dosáhne, přeměňte celou definici manželství, abychom mohli požadovat právo na sňatek ne proto, že máme rádi morální hodnoty společnosti, ale proto, že chceme radikálně změnit pojem manželství. Manželství je mýtus a zastaralá záležitost“. Většina homosexuálů však o manželství nemá zájem, protože si je vědoma, že není schopna žít v monogamním vztahu. Je to z toho důvodu, že homosexuální zaměření je nenasytitelné a jedná se o neurotický pud, obsesi (obsese-nutkání).