PETICE proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"

gorwynt

/ #358 Re: Josef Koukal - Pod praporem odlišnosti

2015-10-03 11:03

#356: - Josef Koukal - Pod praporem odlišnosti 

 Z Vašeho názoru mám pocit, jako kdyby pochod Prague Pride a adopce homosexuály byl ten největší problém na světě. Přitom už nikdo nekontroluje to, jak se lidé ke špatný věcem, jako je obtěžování, drogy, alkohol a násilné činy, dostanou. Jako kdyby ostatní, co nebyli v průvodu, snad žárlili na to, že si nedokážou udělat podobnou akci.

Ale takových je víc. Několik stovek tisíc lidí se při nějakém velkém sportovním svátku taky zmalují, navlečou na sebe dresy a začnou hulákat. Přitom idea a záměr je stejný, pobavit se. Jistě, nesvlékají se u toho, ale kolik lidí v tom průvodu jste viděl ve spodním prádle? Kolik lidí ve spodním prádle vidíte v bazénu nebo u vody? Tam to těm dětem nevadí?

Pokud mluvíte o exhibici, na výstavách motocyklů je jich také plno a nikdo se nad tím nepozastavuje. Na některých jsou dívky dokonce tak odvážné, že se svléknou a nechají na sebe malovat (bodypainting). A nemám pocit, že by tato událost byla mládeži nepřístupná. Srazy motorkářů mají ve většině případů také lechtivý, ba dokonce erotický nádech. Jelikož několik mých příbuzných tyto akce navštěvuje, tak mi vypráví jejich bohaté zážitky, viděl jsem i fotky. Ale to je Vám jedno. V televizi mají děti možnost vidět různé násilnosti a nevhodné chování jednoho k druhému. Ale to Vás asi nezajímá. Kdokoliv si v trafice může koupit dnes už napůl erotický deník Blesk, v každém čísle je někdo nahý a nechybí pravidelná rubrika "Smějeme se s dívkou Blesku". Ale tohle je Vám nejspíš taky jedno. Hlavně, že jste si vybral průvod, který je jednou z mnoha akcí toho týdne, jako hlavní důvod své kritiky. Nevím, jestli průvod stavíte na roveň státnímu převratu, válce nebo demonstraci, kde teče krev, případně, jestli je průvod to nejhorší, co jste kdy v životě viděl.