Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #3989 iDnes.cz šíří podvržené fotografie, aby očernil syrskou vládu Bašára Assada

2015-10-02 14:56

iDnes.cz šíří podvržené fotografie, aby očernil syrskou vládu Bašára Assada a zdiskreditoval ruskou intervenci v Sýrii! Ale jednání Johna McCaina s dnešními předáky Islámského státu mainstreamu nevadí?

Nestává se příliš často, aby se Babišův server iDnes.cz pouštěl na tenký led průhledných dezinformací a hoaxů na vlastní pěst, protože tuto práci přenechává obvykle zpravodajským agenturám Velké trojky (AP, AFP a Reuters), které ty hoaxy napíší samy a mnohem lépe. Nelze si ale nevšimnout obrovské paniky, která zavládla v mainstreamových západních médiích poté, co Rusko začalo dělat v Sýrii pořádek a rozhodlo se bombardovat základny amerických poradců v Sýrii. Operace Islámského státu a konkurenční organizace Al-Nusrá (křídlo Al-Kajdy) jsou totiž koordinovány americkými poradci přímo na místě samotném.

Jde o americké občany arabského původu, kteří se narodili v USA a byli naverbování americkou zpravodajskou službou CIA pro koordinaci a kontakt s „assety“ přímo na území Sýrie. Tito koordinátoři pod krytím ovlivňují vojenské operace teroristických skupin a zajišťují jejich bezpečné přesuny před plánovanými americkými nálety. Rusko však tomuto učinilo přítrž svým vstupem do konfliktu a američtí operátoři již nejsou v Sýrii v bezpečí. CIA rovněž poskytuje syrským teroristům výcvik , a to v Kataru a v Saúdské Arábii. Rusko totiž nerozlišuje, na rozdíl od západu a USA, mezi Islámským státem a tzv. umírněnou opozicí, do které USA počítají už dokonce i frontu Al-Nusrá, která před 10 lety, ještě pod vedením Al-Kajdy v Iráku, podřezávala americké vojáky a civilní kontraktory.

 VICE-iDnes.cz šíří podvržené fotografie, aby očernil syrskou vládu Bašára Assada a zdiskreditoval ruskou intervenci v Sýrii! Ale jednání Johna McCaina s dnešními předáky Islámského státu mainstreamu nevadí?