PETICE proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"

gorwynt

/ #323 Re:

2015-09-30 16:13

#321: -  

 Posměch a pohrdání především připouštíte Vy. Pokud Vy budete mít auto a soused ne, tak jen tak mimoděk před dětmi prohodíte, že soused je divný, že nemá auto. Pak si Vaše děti budou myslet, že kdo nemá auto, je divný. A takhle je to se vším - kdo nemá to, na co jste zvyklý Vy, bude prostě divný.

A s tím svým "proti přírodě" jste vedle, stejně jako ostatní. Nemůžete popírat všechno, co je proti přírodě. Podívejte se okolo sebe - elektřina, internet, dokonce i to manželství. Kdysi lidi žili v tlupách. Kdo přišel na to, že lidi mají vychovávat potomky ve dvou? Kdo přišel na to, že se ti lidé oddají v kostele nebo na radnici?
Proti přírodě je téměř všechno, na co se okolo sebe podíváte. Příroda třeba nepočítala s tím, že lidi budou kouřit cigarety a hulit trávu. Tak jim za to nadělila rakovinu plic. Příroda nepočítala s tím, že lidi budou nasávat jak tepláky hozené do potoka, tak těm největším alkoholikům nadělila cirhózu jater. Příroda nepočítala ani s motorismem. Vybavila naši hlavu mozkem, který je těžší než mícha a má větší setrvačnost, takže při nárazu, při nehodě mozek letí dopředu, zatímco se páteř brzdí, tím se vlastně dosáhne efektu, kterému ve středověku říkalo lámání vazu.
Kdyby příroda nechtěla, aby homosexualita existovala, asi by ji nikdy nevytvořila. Není to něčí rozmar, není to móda, není to "in", není to vada, není to postižení, není to nemoc, není to psychická újma. Aspoň já si nemocný nepřipadám, což mi potvrdila i má minulá návštěva praktického lékaře, u kterého preventivní prohlídka dopadla dobře. Nebo si myslíte, že by se dobrovolně člověk vystavoval primitivním názorům a trapným urážkám? Když chcete argumentovat přírodou, tak se o ní aspoň něco naučte. A hlavně používejte selský rozum. To, že dva kluci nebo dvě holky mezi sebou další život nevytvoří, je argument logický, ale ze strany zanícených heterosexuálů ohraný. Nikdo se o to totiž nesnaží.