Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #3778

2015-09-30 09:13

Mám vnitřní jistotu, že je vše, co se děje dlouho plánované. Už před mnoha lety řekl Kadáfí, že pokud se zhroutí režimy na severu Afriky, tak Evropu zaplaví milióny muslimů, nikdo z politických představitelů nechce pojmenovat viníka toho všeho. Média útočí na naše city, ale ta média někdo vlastní, že ukáží  malého chlapečka, který se utopil, je to tragédie, ano,zvedne to vlnu extrémních emocí, ale to nezavinil nikdo z nás, za to nemůže samotná migrace, jen se potopila loď a jak se ukázalo, jeho otec byl navíc převaděč imigrantů a je jeho vina, že k tomu došlo. Myslím, že se denně utopí, zahyne po nehodách, umře na nemoci tisíce malých dětí všude na světě, zde to jen někdo hnusně zneužil. A argumenty, že utíkají narychlo? Proč nezůstali v Řecku, Srbsku, Maďarsku, dokonce Rakousku? Všichni chtějí za penězma a to není boj o život.

Média ani jednou nehovořila o Makedonii, kde docházelo k tvrdým srážkám, kde se používal slzný plyn a Makedonci je nechtěli pustit přes hranice. Pořád dookola se mluví o Syřanech, ale co Eritrejci, Afgánci apod.? Před čím začali tak vehementně utíkat? Každý ze zastánců USA by si měl vytáhnout hlavu ze zadku a podívat se, že se v nich pletl, že se snad pletl i Havel ( snad jim opravdu tolik věřil, ten jeho výraz HUMANITÁRNÍ BOMBARDOVÁNÍ SRBSKA!!!!!!!!!!!!!! je zvrhlost sama, třeba to byl jen zaslepenec ). Jsme buď už dávno v Evropě faktickou kolonií USA a vše jede podle předem připraveného plánu nebo jsou v Europarlamentu samí ignoranti, zbabělci a zaprodanci. Amerika vždy uměla vydělat na válkách a ta jejich exportovaná demokracie je bohapustá agrese.

Fakt je, že mně automaticky začnou někteří hlupáci osočovat z Rusofilství apod. ale to je ten problém, všem těmto ignorantům chci říct, že existuje skupina lidí, která může racionálně vidět, že běžný člověk žijící v USA taky protestuje, ale média u nás nepodala pořádnou zmínku o dřívějších akcích na Wall Street, jen stručně sdělila, že pár desítek lidí:-) Poláci couvli v Europarlamentu v kvótách, ale lidi vyšli do ulic, Warszawa, Wroclaw.......... média psala o 500 účastnících a ve skutečnosti to byly tisíce, pochodoval deset minut proud lidí, střízlivě 10000 lidí, někdo to, ale píše, ti lidi jsou našimi sousedy, zajímaly by mně debaty v televizi, kde by se postavili lidé z médií  v přímé konfrontaci se záběry... Nikdy k tomu nedojde, politici jsou jeden vedle druhého podělaní až za ušima, aby nepřišli o koryta, jinak se neuživí. Pár jich je jiných a proto je třeba sakra podepsat i tuto petici.