Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #3687

2015-09-29 07:12

Zkuste si poslechnout na youtube pana profesora Koukolíka ( kdo ho tedy neznáte ), jeho přednášky  O debilizaci veřejnosti, O psychopatech v politice a všude, kde jde o vládu, spíše ovládání lidí, O chemických procesech v mozku u lidí, kteří mají moc, přirovnává se to k požívání drog, kde člověk musí použít čím dál větší dávky, aby byl ukojen jeho chtíč. Když se podívám na Frau Merkel a její selfíčka s imigranty, tak vidím poblouzněnou osobu, která jednoduše neví, která bije... Ona se ta vládnoucí garnitura možná ani není schopna vžít do kůže většinové populace, která od rána do večera pracuje, aby nějaký parazit mohl existovat a tito parazité si pozvou další parazity, kteří rozumějí jejich parazitování. Čím více budete např. pana Dientsbiera tlačit, tím více se tento člověk bude zatvrzovat a bude zvát o to více běženců, snad proto, aby ho i jeho strana potom uklidila do Evropského parlamentu, kde se uklízí podobné typy ze všech zemí, pak se nedivme, co tam produkují.

Je jediná cesta, mluvit, debatovat, diskutovat se svým okolím, lidé totiž řeší hypotéky, půjčky, slevy a buď si to nebezpečí nechtějí uvědomovat a čekají, co se stane nebo z toho všeho mají strach a nebo to opravdu nevidí. Rád budu u všech za blázna, ale aby se tady uskutečnil druhý Mnichov 1938 a někdo nás přehlasoval o "Kvótách" , pak nás přehlasují, že v každé zemi musíme dát na každého uprchlíka částku rovnající se minimální mzdě, tak jako  už nyní mají dávat v Německu částku přes 600EUR, no a lidi to přijímají jako daný fakt, pak nás přehlasují o tom, že budeme ještě strkat peníze do nějakého fondu na modernizaci vlaků, lodí a  a letadel, aby mohli uprchlíci obsazovat celou Evropu v humánních podmínkách... Nezní to špatně, že?

Zdravím s ironií tímto všechny pravdoláskaře, kteří ničí na této zemi zdravý rozum a kteří se zapojili do oblbování veřejnosti s tím, že jednají jen s ohledem na vlastní prospěch, neboť by se v normálním životě neměli šanci uplatnit.

Naopak si vážím každého člověka, který každé ráno vstává a poctivě si odvede svou práci, aby zabezpečil své blízké, takový průměrný člověk bohužel převážně mlčí, to jediné mě mrzí.

Hezký den