Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #3599 Všichni se sejdeme pod jednou duhou. Prorocké malby a Německo do třetice v hlavní roli? A o čem bude

2015-09-28 12:46

Všichni se sejdeme pod jednou duhou. Prorocké malby a Německo do třetice v hlavní roli? A o čem bude řeč Putina v OSN?

V uprchlické krizi, která toto léto zasáhla Evropu, už zřejmě nikdo nepochybuje, že jde o organizovanou, nikoliv spontánní akci. A co je nejvíce udivující, jsou postoje Merkelové, tedy Německa, které je nejen ochotno přijmout všechny uprchlíky, ale které uprchlíky doslova vyzývá, aby do Evropy houfně přijížděli.

Můžeme za tím vidět politiku chudnutí západní kultury a rozčilovat se, že peníze Evropanů půjdou ve prospěch přistěhovalců (což by bylo to nejmenší zlo, pokud by to vůbec bylo zlo). Můžeme se z vyšší perspektivy rozčilovat, že jde o likvidaci křesťanství a křesťanských hodnot (a ani to by ještě nebylo úplné zlo). Ale nad tím vším stojí politika globalizace, ve které jde v prvé a jediné řadě o zdroje. A s nimi nejspíše skutečně o tu „zlatou půlmiliardu“ lidí na zeměkouli.

O tomto plánu se už dlouho ze všech stran hovoří a kromě „konspirátorů“ nikomu nestojí za pozornost, ač je o něm lidstvo přes různé symboly ze všech stran informováno. Tvůrcové tohoto plánu (a všech světových událostí) milují symboly, bohužel, mnohé z nich se stávají srozumitelnými až s odstupem času. Protože symboly považuji za zásadní „řeč“, kterou každý „hovoří“ (neverbální komunikace tvoří až 70% sdělení, zatímco mluvené a psané slovo jen 30%) a kterou vždy promlouvá i každá vyšší moc (včetně Vesmíru), snažím se porozumět především symbolům.

VICE-Všichni se sejdeme pod jednou duhou. Prorocké malby a Německo do třetice v hlavní roli? A o čem bude řeč Putina v OSN?