Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #3575

2015-09-28 06:01

Jak řekl jeden moudrý člověk, že za vítězství diktátorů, zla, bezpráví apod. může často mlčící většina, ta většina, která má zdravý rozum a jen se diví, co se děje, ale nekoná, nebrání se, nestaví se včas za svá práva. Ti mladí muži, kteří tady migrují na sebe budou vázat své rodiny a přijde jich mnoho a nakonec nás šáríjou a podobnými svinstvy budou tlačit ke zdi a pokud je budou chránit a podporovat podobní zaslepenci, zrádci, pomatenci jako je např. paní Merkelová, tak se běženci stanou za chvíli z nás. Ale kam půjdeme? Kde budeme migrovat my? Nebo budeme zde, zůstaneme, ale ženy budou nosit šátky, budeme žít ve strachu, budou nám vymývat mozky a budeme chodit s koberečky do mešit.  

Kdo nevidí, co se děje, kdo se stará jen "sám o sebe"  a čeká na to, že se stane něco samo, tak se plete. Proto se musím k této petici přidat, ale kolem sebe vidím hodně slepoty a neochoty. Třeba se pletu, kéž by to tak bylo a tato petice byla zbytečná a my kdo ji podepisujeme jsme se všichni pletli.

Jelikož se za mně a mé blízké EU nestaví, ale naopak mě chce uvrhnout do chaosu,tak jsem pro vystoupení z EU. Ona už to není žádná konspirace, jak to nazývá spousta slepých lidí a médií.

 

Hezký den všem