PETICE proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"


Nepřihlášený uživatel

/ #279 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-25 12:04

#278: gorwynt - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ano zakládají - třeba Josh McDowell - Víc než jen tesař, který dost trefně popisuje bod č. 1, přečtěte si to..., no a o těch ostatních bodech Vám snad vědecký důkaz podávat nemusím, to ví i dítě na základní škole, že muž se ženou plodí dítě a že těžko můžu srovnávat mořského koníka s člověkem - zatím tedy... Za pár let budou děti ve škole učit, že mít dva tatínky je úplně normální a v souladu s přírodou. 

Tím věčným povolováním hranic jednou dospějeme k tomu, že diskriminovaná bude tradiční rodina, aby náhodou nedošlo k diskriminaci homosexuálů. Tak jak je to i s jinými menšinami...

Samozřejmě, dvě ženy ani dva muži SPOLU Z LÁSKY dítě nesplodí - a to tu jde. Příroda zkrátka nechce, aby dítě vychovávali dva muži nebo dvě ženy, příroda chce, aby každé to pohlaví tomu dítěti dalo to své... Proto by rodina měla mít matku a otce a ne dvě maminky nebo dva tatínky. Víte souhlasím, ono to není jen o schopnosti či neschopnosti zplodit potomka... Ale v tom je daleko hlubší smysl, proč by rodina měla mít otce a matku. 

Mně je homosexuálů líto, protože oni si svou orientaci nevybrali, prostě to tak mají. Ale já prostě ať dělám, co dělám, nemůžu souhlasit s tím, aby mohli adoptovat dítě. Já ale chápu i Váš názor, myslíte to dobře. Já s tím jen nemůžu souhlasit.

Ano, spousta věcí je proti přírodě, proč to ještě podporovat?

Já se nechci hádat a plně vyjadřuji respekt k Vašemu názoru, asi Vás opravdu chápů. Prostě se jen řadím do skupiny těch, kteří se snaží zachovat to, co nám šeptá příroda. Proto podepisuji petici, která stejně bude nejspíš k ničemu. Ale pokud můžu udělat alespoň něco málo pro to, abych podpořil svůj názor a svoje přesvědčení, udělám to. 

Přeji hezký den a hodně štěstí v životě.