PETICE proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"

gorwynt

/ #278 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-25 11:38

#277: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ne, nezakládají, jsou to jen Vaše osobní pocity, které Vám nikdo nemůže upřít. Můžete mi říct, jak je znevýhodňovaná tzv. tradiční rodina? Jak jsou tradiční rodiny ze strany homosexuálů diskriminovány? Ukažte mi jediný důvod, proč by to racionální člověk dělal.

Argument, že potomka nezplodí ani dvě ženy nebo ani dva muži, snad ani nemůžete myslet vážně, to je na úrovni žáka čtvrté třídy. Je snad logické, že to nepůjde, nikdo se o to přece nesnaží, tak nevím, co jste tím chtěl říct.

Adopce dětí není proti přírodě, je možná proti omámené lidské mysli, ale rozhodně ne proti přírodě. Proti přírodě jsou třeba potratové pilulky, o kterých se nedávno psalo. Proč nezakážete jejich prodej? Vždyť kdyby si každá žena vzala potratovou pilulku, tak vymřeme (= je to ironie, spekuluju stejně jako ostatní, ale já to na rozdíl od nich nemyslím vážně). Proti přírodě jsou kondomy, proti přírodě jsou lékařské zákroky, proti přírodě je léčivo.

Podle přírody měla moje babička zemřít už 69 letech, ale byla tady o šest let déle. Příroda podle Vás chce, aby se homosexuálům nerodily děti, ale ony se rodí (např. Jan Musil), homosexualita tedy neznamená neplodnost. Příroda podle Vás řekla, že homosexualita je slepá větev, a tedy že musí zaniknout. Ale není tomu tak. Takže příroda asi správná není, protože za celou dobu existence lidstva homosexualita nevymizela.

Na Vašem místě bych si udělal osobní objektivní průzkum, co homosexuálové chtějí a vykašlal se na jakákoliv média. Aspoň pochopíte, o co těm, kteří spolu žijí velmi dlouho, skutečně jde. A pochybuju, že Vám někdo řekne, že chce někoho poškodit.