Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #1455

2015-09-23 15:52

Morris: Evropa má obrovský HDP a také obrovskou nezaměstnanost. Jak bere peníze, je otázkou. A nejlépe lze říct, že to kradou od chudých. Čína je více průmyslová.  Ekonomika světa prostě nedává smysl. Lidé zaměstnaní v Evropě a Americe jsou převážně ve službách nebo v bankovnictví. Opravdu nic nevyrábějí.

Sheikh Imran Hosein: Vlády jsou zaplaveny penězi, protože mohou dělat peníze z ničeho. Pokud prostě můžete tisknout papír a dělat peníze, budete bohatí. Není to tvrdá měna. Nemůžete vzít kufřík plný bangladéšské taky do Manhattanu a koupit šálek kávy. Takže je to nespravedlivý peněžní systém.

Jeden státník, který do systému viděl, a který řekl, že je to podvodné, nespravedlivé, byl prezident Charles de Gaule. Zemřel. A myslím, že to řekl v parlamentu v roce 1966. Ta řeč byla jeho koncem. Začali plánovat, jak ho odstranit. A to také nakonec udělali.

Dalším, kdo to řekl, byl premiér Malajsie Mohammed Malatir. Ten pořád žije. Taky mluvil o podvodném peněžním systému, který obohacuje část světa na úkor zbytku.

Ve světě Islámu máme dilema. Máme více akademiků než jsme kdy měli. Nazývají se olana, akademici islámu. Nemůžeme ale najít ani jednoho, který mluví souvisle a inteligentně a analyzuje finanční systém a nařídí jeho haram. Haram je zakázat. Svět islámského učení nejenže selhal, selhal mizerně. Nemáme žádnou výmluvu. Nemůžeme říct, že to nevíme, protože všichni máme přístup k internetu. A informace na internetu jsou. Já sám už o tom přednáším 20 let.  Nejenom o tomto podvodném systému, ze kterého se musíme dostat, je zde také něco, co se nazývá islámským bankovnictvím. To je stejný podvod, žádné takové není. Finanční systém je podvod a měli bychom se vrátit k dináru nebo ke zlatu. Studenti to ví, ale ne akademici, kteří podporují islámské bankovnictví.

Mou analýzou tedy je, že je to podvodný finanční systém a nespravedlivý bankovní systém, co zbídačuje zbytek světa. Následkem rostoucí chudoby a bídy pozorujeme, jak se zbytek světa stěhuje do části světa, která vydělává  na peněžním systému, hlavně Německo.