Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Jiří Vé

/ #891 Fanatizmus EU

2015-09-23 09:46

1)

EU nejvíce ohrožuje křasťanský fanatizmus. Příkladem je toho Angela Merkel (CDU - Christlich Demokratische Union Deutschland) a její fanatické plnění přání papeže Františka I, které pronesl  v parlamentu EU společně s výzvou k příjímání migrantů. Světská moc plní přání moci duchovní bez ohledu na důsledky podle myšlenky účel světí prostředky. Toto je příčina uprchlické krize.

2)

Ropa je těžena převážně v muslimských zemích. Odmítnutím NELGÁLNÍCH muslimských migrantů by znamenal bojkot ze strany těchto zemí na ropu a tím i ropnou krizi.  Ropu z Ruské Federace nemůžeme kupovat kvůli tlakům USA, protože USA je největím dlužníkem Ruské Fererace. (s tím souvisí i boje na Ukrajině o ložiska břidlicového plynu). Toto je další příčina uprchlické krize.

3)

EU je korumpována nadnárodními společnostmi, které korumpují politiku ve svůj prospěch. Příkladem toho jsou země třetího světa kde tyto nadnárodní společnosti neplatí ani 50% z daní které by měli platit podle zákonů místní země. Což je hlavní příčina uprchlické krize.

I u nás ministři financí odpouštějí značné finanční nedoplatky a pokuty, vytváří nesmyslné pobídky, dotace a odpouštějí daně pro takzvané investory. Například Andrej Babiš vlastní AGROFERT přes daňové ráje.

 

4)

EU je konkurentem USA,Ruské Federace, Číny. Nedělejme si onich iluze. Byly by radši kdybychom nebyly. Například americký diplomat Schapirov na jedné z návštěv u prezidenta miloše Zemana pohrozil, že USA má proti potírání korupce v ČR organizaci NED. Jejím členem v té době byl expert na korupci Alexander Promoprovič Vodra,