Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

trodas

/ #811 Vláda se dopustila vlastizrady - nemá nadále naši důvěru!

2015-09-23 08:45

Vážení zástupci lidu,

vláda se právě dopustila vlastizrady rozhodnutím, že se podřídí diktátu a umožní EU aby rozhodovala o tom, kdo bude občanem ČR  kdo nikoliv. Zejména osoby Andrej Babiš, Martin Stropnický, Jiří Dienstbier a Kateřina Valachová nemají nadále důvěru ani podporu občanů a musí okamžitě odstoupit nebo být odvolány.

Žádám, abyste iniciovali hlasvování o nedůvěře vládě, která nejprve tvrdí, že se budeme bránit diktátu, třeba soudní cestou a nakonec pár vlastizrádců úplně otočí a začnou tvrdit, že se proti sprostému a likvidačnímu diktátu EU nepostavíme?

Dělají si z občanů zřejmě dobrou legraci!

...

Rozhodně nemohou počítat nebo se ohánět tím,že nás nadále zastupují. Nezastupují. Jsou to vlastrizrádní kriminálníci, kteří patří před soud a do vězení.

Nebudou-li zahájeny kroky k tomu, aby lid, jenž je zdrojem veškeré moci, zastupovali jeho skuteční zástupi a nikoliv vlastizrádci, pak bude všem zřejmé, že nežijeme v demokracii.

Pokud nežijeme v demokracii a tzv parlament a tzv. senát jsou jen nástoroje útlaku, pak se takovýchto nástrojů musíme zbavit a změnit systém tak, aby respektoval vůli lidu, jak je v Ústavě zakotveno.

...

On pánům asi příklad de facto zlikvidované ODSky nestačil... že?

 

***

 

Toto je otevřený dopis, který jsem zaslal všem našim zástupcům v Parlamentu a Senátu. Jsou-li to naši zástupci, budu konat. Nejsou-li to naši zástupci, musíme je nahradit lidmi, kteří nás budou zastupovat. Jako Fico nebo Orbán. Jde nám o přežití!