Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #806 Situace se má takhle :-(

2015-09-23 08:43

Právě byly v Bruselu protlačeny povinné kvóty na přerozdělení 160 000 imigrantů (120 000 k již dřívějším 40 000). V součtu všech přerozdělovaných balíčků imigrantů to dělá pro ČR prozatím cca 4500.

Jedná se samozřejmě jen o začátek, salámovou metodou zavést povinné a trvalé kvóty, aby EU měla pravomoc přerozdělovat imigranty kdykoliv v budoucnu. Kvóty jsou totiž stanoveny procentuální výměrou, pro ČR cca 3%. Počet bude neustále navyšován spolu s počty imigrantů valících se do Evropy. Těch jen letos bude přes milion a další roky ještě více. Jednoduchou matematikou se dostaneme na desetitisíce (po slučování rodin ještě násobky) každý rok.

Podřídí se Vláda ČR a bude takto nadiktované imigranty přijímat?! Kvóty pořád můžeme odmítnout. Jak ze strany Vlády, ze strany Parlamentu, tak především ze strany občanů ČR, kterých se to týká nejvíce. Za IVČRN proto opakovaně požadujeme závazné referendum, kde občané budou mít právo v takto zásadní otázce pro jejich budoucnost, jakou je umísťování imigrantů nadiktované Bruselem, rozhodnout a potažmo odmítnout.