Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie


Nepřihlášený uživatel

/ #340

2015-09-09 16:27

Rusové nás budou špehovat v Sýrii, bojí se Pentagon

Je zde však jedno mnohem větší nebezpečí pro USA. Ruská vojenská základna bude vybavena radary a sledovacími systémy a USA se bojí, že Rusové budou natáčet veškerý vzdušný provoz a pozice, které americké stíhačky bombardují. USA by tak musely opravdu začít bombardovat poctivě a skutečné pozice IS, protože jinak by to Rusové okamžitě odhalili a skandál by byl na světě.

Ruská angažovanost v Sýrii tak opravdu může přinést po dlouhé době opravdové údery proti IS a možná skončí i letecké noční shozy vybavení a materiálu z amerických letadel do pozic Islámského státu, na které upozorňují pešmergové na straně koalice už přes půl roku. Z noční oblohy padají na padácích kontejnery a palety, přímo do oblastí ovládaných IS uprostřed syrské pouště.

Jestli jde přímo o shozy vybavení pro IS organizované Pentagonem anebo je to iniciativa CIA, která také vede své vlastní soukromé války na Blízkém východě, to není možné určit. Je však jednoznačné, že ruská letecká základna s radary by tomuto učinila přítrž, jako kdy nový šerif přijde do města ovládaného bezprávím, anebo naopak právem nejsilnějšího. USA už v zoufalství zatlačili na Bulharsko, aby znemožnilo Rusku přelety letadel z Kaliningradské oblasti do Sýrie, Bulharsko žádosti vyhovělo. Ale nejen Bulharsko, Američané zatlačili i na Athény a po chvilce váhání i ty zavřely svůj vzdušný prostor pro ruská zásobovací letadla směřující z Kaliningradu do Sýrie [4]. USA se bojí, že Rusko se dodávkami snaží udržet režim Bašára Assada u moci [5]. No, to by jeden nehádal. A koho se snaží udržet v Sýrii u moci Američané? Komu tedy oni letecky shazují pomoc, když Rusové nesmějí?

 

VICE TU-Důvod přítomnosti ruských vojáků v Sýrii odhalen, budují tam leteckou základnu! Američané se bojí radaru, odhalení svých falešných bombardování a konce vyzbrojování islamistů!