Založení strany

Aleš Žižlavský
Autor této petice

/ #57 Vaše názory

2011-09-24 09:35

se mi začínají líbit čím dál víc.I ten,co mi radí,abych raději podnikal doma v teple.To je pravda,asi už bych se neměl do ničeho pouštět.Mám už nárok na odpočinek i když to u mě nemůže platit,taky jsem svázám úvěrem za svého koníčka,létání na motorovém padáku.Na druhou stranu,tak jak se řídím starými příslovími,změna je život a jako starší člověk už mi nevadí,že nebudu mít to ,nebo ono,ale svůj čas bych mohl věnovat na dobrou věc,taky proto,že mám tři děti a sedm vnoučat,pro které je budoucnost.A že v tomto systému,který by měl pokračovat to bude čím dál horší ze všech hledisek.je jasné.Sám nevím,jak asi budu pokračovat,pokud se strana založí,žádné zkušenosti nemám,ale ze života vím,že se dá všechno zvládout a vše se postupně řeší.Pokud se bude množství podpisů blížit k možmosti založení strany,vyzvu všechny,aby se ve svém okolí sešli a určili si ochotného zástupce na tzv.krajskou radu,kde už by se měla vytvořit struktura podle předběžných stanov.Poté bychom udělali první sněm,abychom se poznali a normálně si bez velkých diskusí popovídali.Nejsem zastáncem srdceryvných projevů ale normální kolektivní práce.Docela se na to těším,pokud to vyjde.