Petice proti zavedení kvót na přerozdělování imigrantů a azylantů

Tomáš

/ #217 Re: Re:

2015-07-24 11:30

#208: Marek - Re:  

 Skoro všechny války dvacátého století byly dejme tomu kvůli nějaké čisté rase, budiž, ale 21. století je ve znamení válek za čistou, nadřazenou víru, což představují džihádisté prakticky ve všech zemích, kde počet muslimů dosáhne určitého procenta, aby si mohli začít vyskakovat. Pakliže antifašisté bojují tak vehementně proti všem zárodkům klíčícího nacismu, tak stejně by měli bojovat proti zrůdným xenofobním myšlenkám nadřazenosti islámu, chtějí-li být spravedliví a ne zaujatí.

A ty vaše multikulti příměry jako teď s tím Rumunem si nechte pro naivní studentíky, kteří vám tu utopickou propagandu baští i s navijákem. Najít si jednu konkrétní osobu z tisíce a vyzdvihovat ji do nebe, jako by snad takoví byli všichni ostatní, to je vážně trapnost. To je stejné, jako když jeden Rom s vydatnou pomocí všemožných neziskovek vystudoval VŠ a všichni z toho dělali, jako kdyby všichni cikáni byli doktoři, profesoři a inženýři. Stejně tak mohu argumentovat tím, že nacistou byl kromě Adolfa Hitlera například i Oscar Schindler, který zachránil spoustu dětí. Znamená to tedy, že nacismus je fajn? Fašistou byl kromě Francisco Franca i Salvador Dalí. Znamená to tedy, že fašismus je fajn? Komunistou byl kromě Josifa Stalina a Lavrentij Beriji i Jiří Wolker nebo Frida Kahlo. Znamená to tedy, že komunismus je fajn? Ideologie nedělají špatnými jejich nejhorší nestvůry, stejně jako je nedělají lepšími jejich "andělé". Proto si můžete podobných individualit vytahat z paty kolik chcete, ale skutečnost tím nikterak nezměníte. 

Tudíž si nechte svoje naivní pseudohumanistické řečičky od cesty, sundejte si laskavě růžové brýle a podívejte se na projevy multikulturního soužití in natura, ne z neomarxistických pohádek od prof. Kohouta a podobných "myslitelů".