Petice proti zavedení kvót na přerozdělování imigrantů a azylantů


Nepřihlášený uživatel

/ #195

2015-07-02 13:28

Co na to americký dolar?

Všechno dohromady to pro americký dolar jsou špatné zprávy. Jsem přesvědčená, že Euro vzniklo jako náhrada za krachující americký dolar (resp. za jeho řízený krach, až budou USA hozeny přes palubu) a jako měna, sloužící k propojení Evropy s Euroázií.  Nepřestanu opakovat důležitost zprávy ze začátku krize 2008 po pádu Lehman Brothers, kdy tato byla ihned druhý den odkoupena britskou bankou Barcleys – více  a kdy zanedlouho na to Rotshild a Rockefeler ohlásili své spojení – více a učinili tak přes francouzskou Societe Generale. Nebylo to snad obojí opouštěním dolaru a přechodem na evropské měny?

Řecko zřejmě je čárou přes rozpočet, neboť Euro je součástí vyšších plánů, ale – nemůže to nakonec být i tak, že Řecko je řízenou rozbuškou k opuštění dolaru a k přechodu na jinou světovou měnu? Bez ohledu na dění v Řecku Evropa přece intenzivně jedná s Čínou a Evropská banka stejně jako MMF se hlásí k AIIB… Myslím si ale, že Řecko bude opět před bankrotem zachráněno, neboť je to více politický než hospodářský projekt. (A také tam mocní mají, podobně jako v Kosovu, své ekonomické zájmy, jako např. rodina Clintonových zde)

Kdo je v celém dění globálním a kdo regionálním hráčem, to ukáže čas. Nic to nemění na situaci, že Evropa se dnes diví, co se to s ní děje – na jedné straně imigranti, na druhé hrozba krachu Eura a celého projektu EU. A co stojí obzvláště za pozornost – nediví se jen obyčejný lid, diví se i ti, co se nechali vodit jako loutky v přesvědčení, že slouží Evropě.  Napadají mě dávná slova z diskuse na jednom „konspiračním“ serveru: „Lidi, vy nevíte, kdo proti vám stojí – jsou to banky a média. A tady pomůže jen osobnost typu Krista anebo Putina“. Evropo, dobré ráno!

ODKAZ-Čína, Rusko a Indie v hlavní roli – AIIB zahájila činnost, Evropa chce spolupráci. V Bruselu probíhá summit EU a Číny. Bankrotem Řecka ZTRATÍ NĚMECKO 80 miliard Euro. Kolik vším ztratí dolar?