Petice na podporu prezidentského kandidáta Tomia Okamury


Nepřihlášený uživatel

/ #363 Proslov Tomia Okamury ke kvótám:

2015-06-27 13:48

Postoj české vlády ke kvótám pro imigranty, které navrhuje Evropská komise, je neuvěřitelně prolhaný a pokrytecký, protože vláda tady tvrdí, že kvóty nechce, ale jejich vlastní poslanci přitom hlasovali v dubnu v Evropském parlamentu PRO kvóty a na Evropské komisi si je tak de facto vynutili. Je to vládní šaráda první třídy. A zmanipulovaná média o těchto faktech mlčí.

Na problém s imigranty jsem upozorňoval již celý loňský rok, ale tehdy nebyl pro ostatní české politiky a média žhavým tématem. Naopak jsem byl osočován z rasismu. A jako obvykle se u nás začne problém řešit až když přijde, nikoliv předem.

A samozřejmě mi zapravdu nikdo z médií či ostatních politiků nedává - naopak, dneska se ti, co tvrdili, že jsem xenofob a nelegální imigrace že není žádný evropský problém, tváří jako největší bojovníci proti imigraci. U většiny politiků platí přísloví "kam vítr, tam plášť". Uvidíme, jestli voliči na tyhle přemety a lhaní skočí. Ostatně i moji bývalí kolegové poslanci Úsvitu mne přece již v lednu odkopli za to, že jsem proti imigrantům. Jenže já nemám nic proti konkrétním lidem či národům - vadí mi jen, když někdo nelegálně přichází parazitovat na evropském sociálním systému a bohatství, které tu naši předkové po staletí vytvářeli. Jak víte, moje maminka, babička, dědeček a další příbuzní pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji. Každý se narodil v nějaké zemi a měli by usilovat, aby jeho země co nejvíce vzkvétala. Uznávám, že spousty viny na válkách v arabských zemích nesou USA, ale faktem je, že jednou z prapříčin je extrémní a agresivní náboženská nesnášenlivost muslimů - i ti takzvaní umírnění se mezi sebou nenávidí a vraždí, pokud patří k jiné odnoži. I proto říkám jasně, že islám do Evropy nepatří.

Udělám maximum pro to, aby u nás islám nezakořenil, ale tato vláda mi v tom hází pouze klacky pod nohy. A největší lež je, že se muslim přizpůsobí. K tomu nikdy nikde v žádné západní demokracii uspokojivě nedošlo. Dochází naopak pouze k problémům, které přerůstají v obrovské sociální pnutí mezi původními evropskými obyvateli a muslimskými přistěhovalci.

Problém je především v současném legalizování nelegální imigrace. Bylo by ihned po problému, kdyby Evropská unie začala praktikovat nulovou toleranci nelegální migrace - v praxi to znamená každého nelegála na souši i na moři ihned poslat zpět - lodě nenechat ani přistát ke břehu. A zároveň okamžitě zrušit štědrý sociální systém vůči imigrantům, který panuje v zemích EU. V ten moment zmizí motivace do Evropy plout, protože to nebude pro nikoho ani kšeft a budou to jen vyhozené peníze. To bylo a je to, co od počátku říkám. Ale nikdo z vládní garnitury to nechce slyšet. Oni k tomu dojdou i ostatní, ale bude to trvat a do té doby přibyde v Evropě pár milionu muslimů, mladých negramotných mužů, kteří umí pouze střílet z kalašnikova, někoho znásilnit a případně odpálit bombu.

Všechny ilegální imigranty je potřeba neprodleně vystěhovat zpět do domovských zemí. Jiné řešení neexistuje. Pokud tady zůstanou, zaděláváme si na další problém - sociální i ekonomický.

Jedinou výjimkou jsou skuteční a ze všech úhlů prokazatelní političtí uprchlíci - jako je například světoznámý spisovatel Salman Rushdie, kterému muslimové vyhrožovali smrtí a ájatolláh Chomejní, nejvyšší vůdce Íránu, vydal fatvu, ve které Rushdieho odsoudil k smrti. Ale aby nám tady v Evropě kázali imámové nenávist proti nám, kteří je tu živíme - to je nonsens.

Děkuji za pozornost a také děkuji, že jste navštívili můj facebookový profil. Přeji ať se Vám ve všem daří a jestli s mými názory souhlasíte, prosím sdílejte Vašim přátelům.!