Petice proti zavedení kvót na přerozdělování imigrantů a azylantů


Nepřihlášený uživatel

/ #169 DULEŽITÉ

2015-06-17 15:50

Kdo v Evropě chce tisíce migrantů

Za všemi byrokratickými vysvětleními se skrývá jedna prostá věc. Migranty, a ještě v takovém množství, nikdo v Evropě nechce. A jen letos jich už přicestovalo do Itálie 170 000. Vloni bylo číslo podobné. Hlavním místem, odkud běženci do Evropy míří, je Libye, která se stala přístavem, odkud do Evropy vyplouvají běženci z celého afrického kontinentu.

Cílové země muslimských migrantů

„Chtěl bych jet za svým bratrem do Německa. Nebo do Norska, například, to by taky nemuselo být špatné“, přiznává migrant z Etiopie Džamala Ibrahim. „Já bych chtěl jet do Dánska, abych změnil svůj život k lepšímu“, říká další nelegální migrant.

Evropské modely řešení

Jak zastavit tento příval, na to neexistuje řešení. V Evropské unii nabízejí různé modely, od povinných kvót pro členské země až po ničení lodí u libyjského pobřeží, aby se migranti neměli na čem plavit. Jenže současný výsledek je, že strážní lodě jsou nuceny zachraňovat ty, kteří na moři riskují smrt a dopravovat je na břeh. Všichni se bojí, aby se neopakovala tragédie, kdy v potopené lodi zahynulo 800 běženců. Na břehu však nové sousedy nevidí rádi.

ODKAZ-Sjednocená Evropa se začíná rozpadat. Státy začínají bojovat samy za sebe a proti sobě. Důsledky vraždy Muammara Kaddáfího s podílem vojsk NATO

BIBLE NOVY ZAKON!!!

MATOUŠ 24 KAPITOLA-Povstane totiž národ proti národu a království proti království a budou hlady, mory a zemětřesení na různých místech.