Petice proti zavedení kvót na přerozdělování imigrantů a azylantů


Nepřihlášený uživatel

/ #106

2015-05-27 11:24

NEVIDIM DUVOD VERIT NA AGRESU RUSKA!!!!!ZATIM AGRESU PREDVADI USA A NATO!!!!!TAK AT SI TY LZI O AGRESI RUSKA NECHAJ

Česká společnost není otrokem západní propagandy. Nenechá se omámit zkazkami o nebohé Ukrajině, kterou chce ruský medvěd roztrhat na kousky. Situace na Ukrajině není černobílá: nelze popřít skutečnost, že v Kyjevě v krvavém boji s ochránci zákona zvítězily fašizující síly, že Viktor Janukovyč byl sesazen a za štěkavých zvuků kulometných dávek vyhnán ze země, a že republiku ze zákulisí ovládají oligarchové.

Kritika Ruska, které zcela legitimně chrání své občany – občany ruského světa – před diskriminací a násilím, je z úst západních, ale i českých politiků pokrytecká. Spojené státy za asistence Evropské unie rozsévaly a rozsévají smrt od Balkánu po Hindúkuš, přitom bez sebemenšího náznaku studu nazývají Moskvu agresorem. Západ zbaběle zamlčuje, že si pomoc Krymu nevyžádala ani kapku krve. Což nelze říct o „humanitárních zásazích“ v Afghánistánu, Iráku nebo Jemenu.

Češi ale mají svědomí a jen tak lehce se na vařené nudli mainstreamové propagandy nenechají utáhnout. Na internetu vznikají iniciativy, které prokazují zdravý smysl pro realitu a aktivně vyjadřují podporu ruské záchraně Krymu a politice Vladimira Putina.

ODKAZ-Češi nevěří médiím a jejich bajkám o ruské agresi na Ukrajině. Stále aktivněji vyjadřují podporu Moskvě a její suverénní politice, která zahnala Západ do kouta.