Americkou armádu na našem území nechceme!

el.revize

/ #3480

2015-03-30 12:17

Obávám se, že tahle země má možná ještě horší problém než průjezd jakýchkoli vojáků A to vymaštěné mozky lidí, kteří ztratili jakoukoli soudnost vůči svým spoluobčanům i zemi. Není divu, dost učitelů, a média, na tom pilně pracují 25 let. Počítám, že většinou to jsou mladší lidé,  agresívní a neví vůbec, která bije, možná že svůj testosteron neumí nebo nemůžou :) vybít jinak, než touhle cestou....holky se doma u počítače až tolik nenajdou..  Z těch starších chápu, že mezi nimi jsou tací, jimž ublížil režim před 89 a jsou nesmiřitelní. Dlužno říci, že takto nový režim velice ublížil nemalému množství lidí po r.89. Setkávám se s tím téměř denně při své práci.

Nevím, proč by každý, přeji li si mír a pořádek v zemi, měl být komunista. Podle mne je to základní předpoklad slušného života slušných lidí.

A nějak se všude zapomíná, to zapomíná hlavně TOP 09, usurpátorská strana ohánějící se velkohubě demokracií, která tu dík jí stejně nikdy nebyla, kde začal proces. Že začal v SSSR s Gorbačovem.. Dnes je to Rusko, má své problémy a chce jít svou cestou. Tak je to vidět již 25 let zpátky.