Americkou armádu na našem území nechceme!


Nepřihlášený uživatel

/ #1409

2015-03-06 21:19

Již někdy před 8-10 lety jsem dospěla k názoru, že p. Merkelová, stejně jako A.Hitler se rozhodla k ovládnutí Evropy - jen, na rozdíl A.H.vymyslela mírový zp. - spolu s Francií založila EU. Systém,na který téměř všechny státy skočily, byl ale vypracovaný tak, aby státy jeden po druhém zkolabovaly a postupně se mohly stát vazaly mocných států EU - což se již děje.
Hitler si ale chtěl podmanit jen Evropu - USA v čele s Obamou chce ovládnout celý svět. Jeho "mírové" mise způsobily totální kolaps všech do té doby fungujících států. Pro zvýšení ceny upadajícího dolaru jsou schopny manipulací dosáhnout toho, aby byly "oprávněni" v zemích o které mají zájem "mírově" zasáhnout. Majdan na Ukrajině je jejich dílo a o totéž se pokoušejí i u nás. ČR (střed Evropy) a Ukrajina (jakási předsíň Ruska) jsou pro ně velmi strategické body k napadení Ruska. Rusko je mírový stát, který neohrožuje, nemá potřebu si budovat po světě své základny a nikoho neohrožuje. Jeho prezident Putin si naopak zaslouží velký obdiv za trpělivost, jakou se snaží odvrátit světový konflikt. - Pokud ale bude napaden, svoji vlast nikdy nedá a bude bojovat - a nemusí to být dlouholetá válka - dnes v atomové době může být konec rychlý.
Pokud my připustíme armádu USA v naší republice, staneme se i my, pochopitelně terčem ... a já NECHCI přijít o svůj, ani o život blízkých kvůli panu Obamovi, ani kvůli zaslepenosti EU a paní Merkelové, která tím, že souhlasí s nacistickými symboly na Ukrajině, jen mě utvrdila v tom, že je to schopný nástupce Hitlera. Jen si ani ona, ani EU, ani NATO neuvědomují, že jsou jen předvojem amerických zájmů a - pokud by se záměr USA podařil (čemuž nevěřím - buď zvítězí Rusko, nebo vítěze nebude), bude na řadě celá Evropa vč. Německa v čele s nacistickou p. Merkelovou ... Obama chce celý svět!!!
VOJSKA USA sem NESMÍME PUSTIT!!!!