Nehoda

opravdový Filantrop ;-)

/ #18 Re: Re: Re: Právo

2014-12-10 11:53

#17: Naďa - Re: Re: Právo 

Milá Naďo,

opravdu nevím z čeho usuzujete mé antipatije k panu Scheinherrovi. Mám ho rád a to dokonce natolik, že píši správně jeho jméno. ;-) Byl pro mě dobrým učitelem. Až na to pití no....to jsou věci, které by žákům měly být minimálně skryty. Není to moc výchovné.

Pokud si všimnete, tak mně nevadí osoba pane Scheinherra, ale čin, který byl dle mého překročením jisté hranice.

Co se týká pracovního hodnocení mimo práci, tak je dle mého vysvětlení následující. Jak jistě sama víte, tak v továrně, kde stojíte za pásem, pokud bude plnit pracovní plán, tak jistě nebude nikomu vadit, že po práci ižíváte intraverózně drogy. V práci, kde jste na společensky odpovědné pozici, což dle mého učitel je, dochází k tomu, že občané budou požadovat, aby Váš soukromí život nebyl nějak společensky rozporuplný. Pletu se snad?

Lidská stránka věci to, že panu Scheinherrovi se dle mého krásně vyjádřila veřejně podpora, že má cenu se vzschopit a vrátit se zpět. ;-) Nicméně prostě podobné překročení hranic se tolerovat prostě nemůže.

Nebuďte smutná život je krásný. ;-) Filantrop.....