Petice za vydání posledních 2 knih z 12 dílné série Děti země

winieu

/ #68 Psala jsem na FB KK

2014-11-24 13:05

Dobrý den drazí spolumilovníci Dětí země,

právě dneska jsem dočetla asi po třetí Pod kamennou střechou a byla jsem ta neskutečně rozezlena, že není vydáná poslední kniha, že jsem se rozhodla napsat na FB Knižního klubu. Přepošlu vám, co mi bylo odepsáno:

Dobrý den, bohužel Vás nepotěšíme, naše stanovisko je stále stejné. I poslední vydané knihy z této série se neprodávaly tak, jak jsme si představovali.

Na to jsem se pokusila jim vysvětlit, že to přeci není možné, aby vydali 10 knih z 12 a nechali nás ochuzené o poslední díl. Na to mi nějakou dobu neodepisovali a tak jsem se zeptala, že přeci není možné, aby v 21. století nebyla možnost se ke knize v českém znění nějak dostat..odpověď:

Z naší strany bohužel nejsou žádné možnosti. Nemůžeme vydávat knihy, o nichž předem víme, že na sebe nevydělají - počet fanoušků totiž není příliš velký. Vy si na druhou stranu ale můžete uspořádat sbírku fanoušků, koupit práva a knihy vydat sami, případně si koupit knihu v originále či angličtině a přeložit ji ostatním svépomocí. Nic jiného nás nenapadá...

Vítejte lidi v naprostě demagogii. Jsem vytočená na nejvyšší otáčky. Spokojenost čtenářů je uplně na posledním místě.