MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

/ #12 komentář

2014-11-08 17:22

Vážení "rozhořčení" spoluobčané!
Taky se mi to zdálo přez čáru.Ale tolik nenávisti a vulgarit od odpůrců prezidenta na jeho adresu také o něčem vypovídá,že.Asi máme takového prezidenta,jakého si zasloužíme a nakonec si ho zvolila většina,jinak by ve funkci nebyl.Nemám pravdu?
Je zajímavé,že vulgarismy používal docela běžně pan Topolánek,Kalousek aj.A vůbec ,když se náhodou sejdou členové parlamentu a diskutují,tak se to často zvrhává v debatu,která se hodí spíše do nádražní restaurace.
To vám nikomu nevadí že poslanci,které si královsky platíme a které jsme si zvolili,klidně jednání ignorují a nechodí do práce?
Tolerujeme toho tolik za co by stálo vyrazit do ulic a přesto nadáváme až když se nás něco bezprostředně týká.
Pochopitelně,že každý průměrně slušný člověk,se zděsil co to z úst prezidenta slyší.Co mně se týká,já se spíš stydím za představitele parlamentu a za některé spoluobčany,jako třeba za neprofesionalitu některých řemeslníků,opilého doktora,byrokratického úředníka,zlou učitelku,nebo třeba benevolentního státního zástupce.
Myslím si,že tímto svým hrubým slovníkem si uškodil prezident Zeman sám a neschledávám smysl v nějaké petici.Jemu je to jedno a většina lidí si svým podpisem chce dokázat,že žije v demokracii.
Omyl vážení!My Češi se jí budeme ještě dlouho učit.Neumíme totiž ctít taneční prostor těch druhých.
Zdravím s přáním:Mír v duši.
Burda.a