Podpora demolice havířovské haly

don-tom

/ #81 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : jsem pro zbourání ČD

2014-10-21 00:49

#80: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : jsem pro zbourání ČD 

Na druhé straně napíšu hříchy současné budovy, kterou navrhl imbecil Hrejsemnou a které tuto budovu odsoudily k zániku:

1. megalomanská výška budovy
  2. naprostá výlučnost-už rakouské dráhy stavěli typizované stanice, otočením tohoto zlatého pravidla vylétli náklady do astronomických výšin (pro představu ani nejnovější přestavba pražského nádraží zatím nespolykala tolik peněz, kolik stanice pro 100 tisíc lidí v 70. letech)
  3. megalomanská prosklená stěna umístěná na jih-pokladní kvůli této vychytávce na cestující mžourají (i ve Vítkovicích jsou pokladny KOLMO k prosklenné fasádě); v časných ranních a večerních hodinách není v budově dostatek světla
  4. naprosté nepochopení nádražního provozu-cestující nepotřebuje na nádraží mozaiku za miliony, ale jasné a přesné označení nástupiště a svého vlaku ( což plechové ukazatele prostě neplnily)
  5. vzdálenost nejbližšího přechodu pro chodce jedoucí z města, nebo na Šumbark-cestující jsou a budou líní a obcházet až k přechodu u rondlu se jim prostě nechce
  6. nedostatek parkovacích míst
  7. umístění paneláku do míst koleje pro "vlakotramvaj"

Jsem rád, že Ministerstvo Kultury NEPROHLÁSILO tuto budovu za památku. Doufám, že v roce 2016 už bude stát nový terminál a v budoucnu už neplánuju odpovídat na další příspěvky .