Ne likvidaci pořádání kulturních akcí pod širým nebem!


Nepřihlášený uživatel

/ #175

2014-05-29 10:37

No, jednak se jedna o hlukovy prumer za hodinu. Druhak by se takoveto akce mely konat nekde, kde nikoho neobtezuji. Prvni rocnik MS takhle byl, jenze navstevnikum vadilo bahno. Zatreti, pokud poradatele stale rok co rok porusuji zakon, nemohou se divit rostoucim pokutam. Navic jim byla puvodne navrhovana pokuta jeste vyssi.

Capak je na vyvysenem miste a rev festivalu se rozleha po sirem okoli. Na sidlisti, na Sezimaku a ani na Svate Anne ci Mesicich se lide nevyspi. Sjede se sem kupa individui, ktera dela neporadek. Nerikam, ze vsichni, ale proste tohle to ssebou prinasi. Takze se nedivte, ze se to mistnim nelibi.

Ja taky bydlim u silnice, ale neporadam petici za uzavreni silnice v noci.

A naposledy, kdyby poradatele byli co k cemu, zjisitili si, kde presne to KHS meri, pak neni problem otocit stage zady k tomu mistu. Nebo obecne tak, aby to rvalo do lesu a k dalnici...
A po 22H ubrat volume.

Osobne bych se bez podobne atrakce obesel. Proste to neni muj salek kavy. Stacilo by jen trochu vic ohleduplnosti a invence poradatelske agentury, a problemy by nebyly.

A presouvat kompetence z KHS na obce je dle meho hloupost. Nemaj lidi, co by to delali a prukazne to merili. Nadto to je krasny prostor pro korupci. Spis verim statnimu urednikovi nez mistnimu politikovi.