za opět čistý vzduch na Zálabí v Nymburce

noname

/ #35 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-04-23 05:21

#34: - Re: Re: Re: Re:

Je potřeba CO NEJLEVNĚJI odmastit mastné plechy, různé součástky určené k následnému lakování, pozinkování, lakovat, zinkovat. Nehádejme se, co z firmy AZOS uniká. Na názvu chemikálií zdraví ničících až tak nesejde. Podle mě, když používají perCHLORethylen, kyselinu CHLORovodíkovou,... tak je chlor ve sloučenichách, které vdechujeme obsažen - podle vás ne. To je zcela podružné. Nejde o "zápach" - o vjem !!! Jde o to, že pociťujeme zdravotní následky. Naleptává nám to sliznice, ... ! Já už na nymburském zálabí nechci bydlet. Nechci bydlet ve městě za které nikdo nebojuje. Jehož starost je zároveň místohejtmanem, poslancem PS ČR a nehne pro něj třeba v tomto ani prstem. Jen vehementně tvrdí - já jsem ale nemohl a nemohu nic dělat. Já jsem v tom nevinně. Tak z takového města ( "města sportu" ) - jsem zvědav jak se bude sportovcům sportovat na takovém čerstvém vzdoušku až pojede AZOS na 100 %. Já už u toho každopádně být nechci. Ještě, že nemám hypotéku v Nymburce. Rychle pryč odsud, než budeme celá rodina nějak nevyléčitelně nemocní. :o(