za opět čistý vzduch na Zálabí v Nymburce

Nepřihlášený uživatel

/ #15 Jednání zastupitelstva ???

2014-04-08 19:19

Také jsem byl přítomen jednání zastupitelstva města Nymburka, ale připadalo mi to, že tam sedí zastupitelé úplně jiného města, protože dle jejich názorů se nic neděje, vše je v pořádku, město prosperuje, vzkvétá a lidé na Zálabí se musí s tím, co se tam děje zžít. To samé majitel dotčené firmy AZOS mi připadal jako výzkumný pracovník a lidé ze Zálabí ( později určitě celého Nymburka) jako pokusní králíci. Pořád ve svých větách, odpovědích a jiných komentářích používal slova jako ASI, MOŽNÁ, PRAVDĚPODOBNĚ, ZŘEJMĚ atd., přitom s provozovnou, ve které se pracuje s chemií a nebezpečnými látkami musí být vše dokonalé, pro lidi BEZPEČNÉ. Ano, též je zarážející, že se na zasedání nebo o tento problém nezajímají zástupci Nymburského pivovaru ( prý se v areálu má stavět hotel pro hosty a návštěvníky pivovaru) a samozřejmě zástupci Sportcentra Tyršák, kde má do budoucna vyrůst megastavba pro sportovce na té nejvyšší úrovni. To chtějí zastupitelé, aby se z Nymburka, města spjatého s kulturním, společenským a sportovním vyžitím, stalo město spojené se zápachem, znečištěným ovzduším a nemocným obyvatelstvem, a na turistických mapách by byl Nymburk vyznačen LEBKOU a varováním před jeho návštěvou.