Petice proti jmenování Hermana ministrem kultury

Pepi

/ #125 ČSSD zradila

2014-01-08 13:07

Pane předsedo Doktore Sobotko!
I když to zatím není moc velký počet respondentů (před chvílí tento problém vyvěšen na serveru PL), tendence ale ukazuje dost přesvědčivě na to, jak společnost vnímá postup ČSSD a především Váš, jako předsedy strany v současné době. Váš největší problém je, že byly Vaši voliči obelháti v tom, co nejvíce tíží chudé, kteří bojují o holé přežití v době, kdy gauneři Kalousek a Nečas prosadili zákon o vydání velkého území a velkého majetku parazitujícím církvím. Vy jste tento problém ve volebním programu slibovali řešit, ale nyní, když jste se dali dohromady s nejreakčnější silou v parlamentu, která získala nejméně hlasů, že sotva prolezla do parlamentu, tak jste se dopustili zrady a z Vašich bojovných slibů jste ustoupili se slovy – nejde to. Jde vše, když se chce. Vždyť je tak jednoduché zákonem zrušit výplaty parazitům fláterníkům, kteří nejsou zaměstnanci státu a srazit hřebínek vysmátému a nenažranému Dukovi a právně zdůvodnit neplatnost smluv, které tajně podepsali ti dva zmiňovaní zločinci na „vládě“, kdy fláterníci se tam slézali zadním vchodem jako zloději. Byli si vědomi, co dělají.
To, že o chodu státu ve Vaší případné vládě bude rozhodovat léčitel psíků, to že o chodu zemědělství (které na základě úkolu od „přátel“ z jouesej zcela zdevastoval Josef Lux neblahé paměti, z jouesej kam jezdí na porady současný předseda nejreakčnější partaje v parlamentu) bude rozhodovat sedlák, který asi zná technologii orby dobře a to nejhorší, kultůru s jediným úkolem dohlédnout na hladký průběh rozkradení velkého majetku ve prospěch parazitujících církcí (i těch které vznikly po roce 89) by měl obsadit zcela odporný člověk, jehož minulost je odporná (viz diskuze k petici, která dnes byla rozjeta na internetu - http://www.petice24.com/petice_proti_jmenovani_hermana_ministrem_kultury
Kde během dvou hodin podepsalo petici dalších 300 lidí, kde v diskuzi si můžete přečíst názor lidí na tohoto „člověka“, který již od pohledu je nechutný.