Petice proti vybíjení psů v Rumunsku

Nepřihlášený uživatel

/ #41 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re Vážně????

2013-10-20 19:05

#40: - Re: Re: Re: Re: Re: Re Vážně????

Bohužel vás musím zklamat, ale situace v Bukurešti řešení bez usmrcování nejspíš nemá, což mi vadí, ač to tak možná nevypadá. Kastarace je samozřejmě  řešení, ale částečné, je to jen jedna strana problému, tu druhou bohužed petičníci (záměrně?) přehlížejí. Kastrace nevyřeší problém, co s tisícovkami psů, kteří jsou již na světě, kteří ohrožují lidi v Rumunsku. Pokud rumunská vláda sahá k opatřením typu vybíjení, má k tomu nejspíš důvody. Nebo si myslíte, že starosta města, jehož obyvatele napadají zdivočelí psi, předstoupí před lidi a řekne: sice vás napadají psi, ale pár lidí z jiných koutů Evropy nechce jejich smrt, tak se smiřte s tím, že vaše dítě/matku/otce... zabije pes, ale my ti chudáčky pejsky necháme žít. Ti lidé, co v jiných koutech Evropy podepisují petice, se sice o ty psy nepostarají, nezajistí jim krmení, ale my je vyslyšíme a necháme se psy rozsápat, aby oni byli spokojení.

Pokud máte alespoň kapku soudnosti, musíte uznat, že situace v Rumunsku pořádné řešení, kdy by vyšli jako vítězoví lidé i zdivočelí psi, nemá. Ač se mi to taky nelíbí, tak musím uznat, že ochrana zdraví a životů lidí, je vyvýšena nad ochranou zdivočelých psů. Pokud budete jen podepisovat petice a Rumuny psů nezbavíte je to nejvyšší pokrytectví, vlastně jim vzkazujete: my vás zdivočelých agresivních psů nezbavíme, útulky jim nepostavíme, krmit je také nebudeme, ale vy žijte ve strachu, kdy vás napadnou.

Můžete mi napsat, které konkrétní kroky podnikli ti jiní lidé proti vybíjení psů v Rumunsku? Kolika se jich ujali? Kolik útulků vybudovali? Jakou částkou přispívají měsíčně na provoz rumunských útulků?