Petice občanů Chomutova a okolí proti nepřizpůsobivým


Nepřihlášený uživatel

/ #116

2013-09-04 12:41

kdo má nárok na sociální byt? komu to pracující zaplatí? kdo kočuje v jiných případech z bytu do bytu a systematicky je ničí?
ne každý má nárok na 1 taxi měsíčně, aby si mohl dojet vyzvednout dávky?
potkal jsem na vysoké škole opáleného studenta medicíny z Jirkova...za co měl příspěvky úplně na všechno (cesta, bydlení, jídlo)...musím podotknout, že tento student rozhodně nebyl vzděláním přímo na výši...čím si takovou podporu všech ostatních vysloužil?

proč nám některý národ nadává do Čechů a pak ti samí tvrdí, že jsou tu doma? proč jim máme něco platit? proč je stát nepošle do hajzlu, když se nepovažují za Čechy?....protože jsou to Češi jen tehdy, když se jim to hodí = když z toho něco kápne.

Ano, vše se platí z peněz vašich, pracujících a oni vás pak klidně ještě k tomu nenechají vyspat, okradou vás, nebo vám znásilní manželku.
Jak může být někdo nazván extrémistou, když mu toto vadí? To přece není normální.

Pokud jste napadeni romskou menšinou, jste prakticky vždy v menšině. Pokud se chcete bránit ve větším počtu, je to rasistické shromáždění extrémistů. A jak vůbec může být někdo souzen za rasismus? Mám za to, že podle klasického antropologického dělení ras, patří Rómové ke stejné rase