Petice za zruseni cirkusu Delfini v Praze


Nepřihlášený uživatel

/ #349 Re:

2013-05-29 22:49

#347: Veronika Szabo -

Když by nakonec show nedopadla, tak by to určitě zas taková tragedie nebyla. Pokračovalo by se dál a pan Kaiser by udělal jinou show a té nejlepší úrovni, tak jak se mu to povedlo už několikrát. Asi vám neudělám radost, protože vám se nepodaří někoho zrujnovat vašema výmyslama a nenávistí. Pan Kaiser je člověk na úrovni a ví co má dělat. A co já vím, tak povolení by pan Kaiser měl dostat také kvůli mezinárodní dohodě. Ale to vám nic neříká, že...

A já si rozhodně neprotiřečím a tyhle informace jsou už od začátku stejné. To jen vy jste udělali v tom guláš a nevěděli jste odkud jsou, protože jste si ani nepročetli pořádně informace a hned jste se začali ježit. Já říkám to samé pořád!

 

PS: napsala jste ,,jak by JSME se zachovali, kdyby JSME..." Já nemám s touto akcí nic společného! Jen se mi dostávají informace a já to alespoň slovy (když nemohu jinak) ráda podpořím. Žiji v zahraničí a ani se nemohu na show podívat.

A víte co? I když k této akci nepatřím, tak pokud show nevyjde (což si nemyslím), tak vám všem upřímně, bez urážek a žádného zesměšnování pogratuluji, to vám slibuji. Nestydím se za to co po podporuji, hrdě se klidně za tuto akci postavím a i kdyby se snad nepodařilo jí zprovoznit, tak můj názor se nezmění! Je to dobrý nápad, dobře provedené a na úrovni a podle všech zákonů na ochranu zvířat.