TV NOVA omluvte se za to co jste řekli o M4rtym09!


Nepřihlášený uživatel

/ #536 Re: co se to děje..

2013-03-12 16:57

#2: Michal Krampol - co se to děje..

já mam ten blbej pocit, že právě Vás ta televizní stanice NOVA dost oblbla... ačkoli mártyho neznam, dokazu si to vsechno zive predstavit a tak rikam, že je to debil za to co udělal, ale ta petice neni tak o tom, co ten kluk udělal jako spíš o tom, jak popsali příčinu toho co udělal, uvědomte si to, M. Krampole! Ve vás vidim politika, a krabici od bod v ruce za par let ;-)
a nemluvim o tom, že policie tak trochu muže, za to co se stalo... popíšu jak bych řešil tu situaci já (zkráceně)
auto sledovalo prvne nejaky bezpecnostni vozidlo bo co... a to ho mohl sledovat celou dobu kliiiidně až domu, nebo na místo s okamžitym a nejmene nebezpecnym zakrokem.... to POLICIE si myslí že je kobra 11 , ne ten kluk že je v Mafii!

Dodatečně bych chtěl požádat o nějakou petici, s vetšim hlídáním policie, chovaj se jak zmrdi, ne jednou jsem už vytahaval telefon abych vyfotil/natočil co policie udělala za svinarny kvuli ktery se pak vysmívate lidem na youtube, kteří proti policii bojují, ona to totiž neni zbytecnost, vsimnete si, že nekolikrat policie odmíta predložit dukazy VÁM! a to je podezrely ne? Jen sem se chtel vypovídat o policii ČR, díky a sorry za trochu "jiné" téma ;-)