ZRUŠENÍ PANDEMICKÉHO ZÁKONA
ZRUŠENÍ PANDEMICKÉHO ZÁKONA / Oznámení / Zrušení Pandemického zákona / Komentáře
|
Nepřihlášený uživatel |
#12022-01-23 16:58Tuto petici jsem podepsal ještě dříve, než tu Vaši :) |
|
| |
|
chosé |
#3 petice2022-01-23 20:23tuto petici jsem podepsal proto, že jsem zažil komouše a nechci aby nás zase šikanovali. Je jedno kdo tam sedí, jestli ANO, ODS nebo jiní. Jde o nás. |
|
| |
|
Nepřihlášený uživatel |
#42022-01-23 20:45Podepíši, jen navrhuji, aby texty psal někdo, kdo umí pracovat s diakritikou, znaménky .,?! atd.... Takto texty nepůsobí dosta pofesionálně. JINAK PODEPISUJI V PLNÉM ROZSAHU! |
|
| |
|
Eva Fialová Autor této petice |
#5 Re: oznámení2022-01-24 06:46Dobrý den děkuji ,ale asi jste si nevšiml 😁 že tato petice je uzavřená a má oznámení ,prosím si to přečíst (předem se omlouvám za chyby, to víte víc mě zajímal obsah 🤔😁) je tam i odkaz na funkční petici. Děkuji s pozdravem |
|
| |
|
Eva Fialová Autor této petice |
#6 Re: petice2022-01-24 06:49Dobrý den Prosím Vás předem moc děkuji že to cítíte tak ,jak mnoho z nás a proto bych Vás chtěla poprosit, zda by jste byl tak laskavý znovu otevřel tuto petici ,přečetl si oznámení a podepsal petici na kterou je tam odkaz dekujit moc |
|
| |
|
Nepřihlášený uživatel |
#7 Re: petice2022-01-24 23:51 |
|
| |
|
Jana |
#8 Re: petice2022-01-24 23:52Přesně tak! |
|
| |
|
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění.
Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé?
Další petice, které by vás mohly zajímat
Poskytujeme zdarma hosting pro on-line petice. Vytvořte profesionální on-line petici díky našim výkonným službám. Naše petice jsou každý den uvedeny v médiích, takže vytvoření petice je skvělý způsob, jak upoutat pozornost veřejnosti i těch, kteří o daných věcech rozhodují.