Zákaz žebrání se zvířaty
PLZEŇ JE INSPIRACÍ PRO DALŠÍ MĚSTA A FUNGUJE TO
Petr Sokolík#2 Aug 16, 2024, 14:10
Re:
Dobrý den, děkuji, že jste se zvířat zastala a nedala mu nic! Jen to je cesta proti těmhle lidem. Oni se mají velmi dobře. Tohle musíme dokončit :)
Přeji krásný víkend
Please comment on this petition
Není mi jedno: Za přísnější tresty za sexuální zločiny na dětech
21 242 podpisů
Oznámení o transparentnostiZa právo afghánských žen a dívek na vzdělání a za uznání genderového apartheidu jako zločinu proti lidskosti
5 728 podpisů
Oznámení o transparentnostiVím, jaké to je přijít o blízkého člověka kvůli tichosti elektromobilů, nečekejme, až přibydou další, zaveďme slyšitelná auta!
Vím, jaké to je přijít o blízkého člověka kvůli tichosti elektromobilů, nečekejme, až přibydou další, zaveďme slyšitelná auta!
271 podpisů
Oznámení o transparentnostiPetice za zachování státní podpory soukromých a církevních škol a za celkové navýšení rozpočtu pro školství
1 191 podpisů
Oznámení o transparentnostiZa záchranu oboru translatologie na FF UK / Save Translation Studies at the Faculty of Arts, Charles University
8 844 podpisů
Oznámení o transparentnostiSady Bratří Čapků - uchraňte park před betonem, hlukem a přehříváním
207 podpisů
Oznámení o transparentnostiZachraňte ledňáčka: Petice za ochranu vltavských tůní a šetrnou cyklostezku Úholičky–Řež–Libčice
838 podpisů
Oznámení o transparentnostiZa zachování pedagogiky jako pilíře vzdělané a demokratické společnosti
180 podpisů
Oznámení o transparentnostiCELONÁRODNÍ PETICE ZA ZÁCHRANU A ZACHOVÁNÍ HŘEBČÍNA NAPAJEDLA A CHOVU KONÍ V NĚM
CELONÁRODNÍ PETICE ZA ZÁCHRANU A ZACHOVÁNÍ HŘEBČÍNA NAPAJEDLA A CHOVU KONÍ V NĚM
4 672 podpisů
Oznámení o transparentnostiPETICE na podporu projektu SeeDis Smíchov a využití energetického potenciálu Vltavy pro Prahu
10 podpisů
Oznámení o transparentnostiPetice na obranu hospice v Chrudimi. Proti masivní bytové výstavbě v jeho bezprostředním sousedství
Petice na obranu hospice v Chrudimi. Proti masivní bytové výstavbě v jeho bezprostředním sousedství
2 333 podpisů
Oznámení o transparentnostiZa vyhlášení otevřeného výběrového řízení na pozici ředitelky/ředitele Muzea romské kultury v Brně
199 podpisů
Oznámení o transparentnostiVyjádření veřejnosti a odpor proti záměru STC2879: „Logistické centrum FCC Sluštice“
Vyjádření veřejnosti a odpor proti záměru STC2879: „Logistické centrum FCC Sluštice“
496 podpisů
Oznámení o transparentnostiPetice za zachování zábavního parku Krtkův svět v Horních Měcholupech
Petice za zachování zábavního parku Krtkův svět v Horních Měcholupech
4 798 podpisů
Oznámení o transparentnostiPETICE PROTI NÁVRHU ZMĚNY FINANCOVÁNÍ ČESKÉ TELEVIZE A ČESKÉHO ROZHLASU
PETICE PROTI NÁVRHU ZMĚNY FINANCOVÁNÍ ČESKÉ TELEVIZE A ČESKÉHO ROZHLASU
3 105 podpisů
Oznámení o transparentnostiSpusťte vlastní petici
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění.
Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé?
Další petice, které by vás mohly zajímat
21 242 podpisů
2 224 Podpisy / 7 dní
22 Apr 2026
Povolit návštěvníkům maturitních plesů v Táboře dočasně odejít ze sálu a vrátit se zpět
1 614 podpisů
1 614 Podpisy / 7 dní
29 Sep 2026
Zachování linky R10 v rukou Českých Drah
2 747 podpisů
961 Podpisy / 7 dní
15 Sep 2026
Pane premiére, mějte odvahu
1 422 podpisů
925 Podpisy / 7 dní
22 Sep 2026
Zastavte klecový odchyt a likvidaci městských holubů v Plzni
679 podpisů
505 Podpisy / 7 dní
2 Sep 2026
Za právo afghánských žen a dívek na vzdělání a za uznání genderového apartheidu jako zločinu proti lidskosti
5 728 podpisů
393 Podpisy / 7 dní
6 Sep 2026
ZACHRAŇME MUZEUM DEPO MOTO ART V PLZNI
206 podpisů
206 Podpisy / 7 dní
24 Sep 2026
Zachování sociální služby GALAXIE Centrum pomoci, z.ú.
199 podpisů
199 Podpisy / 7 dní
25 Sep 2026
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
155 585 podpisů
164 Podpisy / 7 dní
11 Feb 2025
Petice za zachování státní podpory soukromých a církevních škol a za celkové navýšení rozpočtu pro školství
1 191 podpisů
147 Podpisy / 7 dní
16 Sep 2026
Zachraňte ledňáčka: Petice za ochranu vltavských tůní a šetrnou cyklostezku Úholičky–Řež–Libčice
838 podpisů
108 Podpisy / 7 dní
11 Sep 2026
Petice za opravu a sjednocení chodníků na starém Žižkově – Bořivojova ulice a okolí.
117 podpisů
98 Podpisy / 7 dní
20 Sep 2026
Petice za demisi vlády Ing. Andreje Babiše, SPD a Motoristů
1 958 podpisů
96 Podpisy / 7 dní
12 Jun 2026
Máma na hraně: Zajistěme péči o děti vážně nemocných rodičů
99 podpisů
91 Podpisy / 7 dní
18 Sep 2026
Odstranění sochy Johany Merta ze Skutečského náměstí
47 podpisů
47 Podpisy / 7 dní
29 Sep 2026
Petice proti politizaci Univerzity Palackého v Olomouci
108 podpisů
40 Podpisy / 7 dní
23 Sep 2026
Za záchranu oboru translatologie na FF UK / Save Translation Studies at the Faculty of Arts, Charles University
8 844 podpisů
39 Podpisy / 7 dní
13 Jul 2026
Oprava turistické cesty okolo Helenčiných vodopádů
37 podpisů
37 Podpisy / 7 dní
27 Sep 2026
PETICE NA PODPORU MEDVĚDÍHO ÚTULKU NA ZÁMKU ČESKÝ KRUMLOV
3 875 podpisů
36 Podpisy / 7 dní
10 Mar 2025
Zastavme zabíjení holubů v Plzni – podpořme humánní řešení
1 004 podpisů
33 Podpisy / 7 dní
14 Jul 2026
Petice.com
Poskytujeme zdarma hosting pro on-line petice. Vytvořte profesionální on-line petici díky našim výkonným službám. Naše petice jsou každý den uvedeny v médiích, takže vytvoření petice je skvělý způsob, jak upoutat pozornost veřejnosti i těch, kteří o daných věcech rozhodují.
takových " žebráků" je v centru Prahy víc.Dnes 1.8.jsem bohužel osobně viděla taky takového člověka s 2 x psy mix německého ovčáka na Národní třídě, přímo před pobočkou T mobile.
Poté,co mě tento " žebrák" přímo oslovil s žádostí o příspěvek na svačinu...jsem mu odvětila, že lituji psy, kteří se ničím neprovinili a musí s ním trávit čas v horku na ulici.A řekla jsem mu, že mu nic nedám, ať jde pracovat. Tvrdil mi, že jde večer na noční. Evidentně lhal, aby vypadal líp.
Kéž by už prošel zákon, který žebrání i jakékoliv komediantské produkce se zvířaty jednoznačně zamezí.
Takže Vás ráda podpořím v dobré věci.
Držte se, Kristina