Zábavní pyrotechnika pouze na Silvestra
Re:
kdyby to bylo zakotveno v zákoně, tak by se této problematice mohla věnovat i státní policie
petice proti zábavné pyrotechnice
Re: Re:
a vis ze na to zakon existuje a omezuje pouzivani zabavne pyrotechniky pouze na nekolik dni kolem silvestra? priste se lepe informuj nez zacnes sirit petice.
Re: Re: Re:
informace jsem sháně, ale starosta obce mi sdělil, že toto zákon neomezuje. Pokud víš, který zákon o tom pojednává, tak napiš odkaz. jinak petice je pro používání pyrotechniky jen jeden den v roce a to na silvestra. lépe si přečti text.
Re:
Re:
nevím jak u vás, ale u nás petardy a ohňostroje začínají již začátkem prosince a někdy končí až v únoru
Re: jsem proti
Jste opravdu velmi citlivý a ohleduplný člověk! Proč se ohlížet na nějaké pejsky, kočky nebo dokonce ptáky a divoce žijící zvířata - k čemu je potřebujeme, že. Když Vám se ohňostroj líbí. Škoda jen, že zvířata nemají možnost tu citlivost vracet, třeba by uspořádala ohňostroj ve Vašem bytě, určitě by se jim to líbilo.
To byt davno
Zakazane
PS: pokud se tím někdo aktivně zabývá, jak je to vlastně s hygienickými - hlukovými normami a jejich překračováním? Jestli by nebylo zajímavé to řešit i touto cestou?
| This discussion has been closed. |