Zábavní pyrotechnika pouze na Silvestra
Re: Re: jsem proti
Nebo pod bundou, alespoň si to krásně vychutnáš.
Děkujeme za podepsání této petice Řekněte prosím o této petici pokud možno co nejvíce lidem. Čím více podpisů tato petice získá, tím více pozornosti získá u médií i rozhodujících orgánů.
http://liberecky.denik.cz/zpravy_region/petice-zabavni-pyrotechnika-jen-na-silvestra-20140109.html
nesouhlasim s bezohlednymi pejskari
Re:
Plně stojím za vaším názorem,lidi mají asi ho... co na práci tak vymýšlejí podobně nesmyslné petice. ať si každý práská jak chce,je to jeho věc stejně tak jako je ta vaše že máte doma zvířata.Divím se že nenapíšou i petici na to,aby nehřmělo když to těm nebohým zvířatům tak ubližuje.
Re: nesouhlasim s bezohlednymi pejskari
#134: nemilovnik - nesouhlasim s bezohlednymi pejskari
Asi by jste se měl probrat vy. Jestli umíte číst, tak zjistíte, že toto není jen o psech, ale i o lidech, kteří se nemůžou bránit vaší zhovadilé zábavě. Omlouvám se za hrubší slova, ale ve vašem případě jsou na místě. Bezohlední jsou lidé, kteří si myslí, že mají na všechno právo a rozum.
Re: Re: nesouhlasim s bezohlednymi pejskari
#136: Roman Gardelka - Re: nesouhlasim s bezohlednymi pejskari
bezohledný jste tak maximálně Vy. mě taky štve plno věcí,kdybych měl ale na každou psát petici tak nedělám nic jiného a hlavně se nesnažím omezovat jiné lidi v tom co je baví. proč nenapíšete petici třeba proti provozu? náklaďáky taky hučí a zvířata z toho mají strach,proč nenapíšete petici vůči počasí z kterého mají taky kolikrát strach? podle mě je to naprosté omezování lidí.
Re: Re: Re: nesouhlasim s bezohlednymi pejskari
#138: - Re: Re: nesouhlasim s bezohlednymi pejskari
Pokud je při "zábavě" ničeno zdraví nebo majetek, tak to není omezování, přečtěte si zákony! Souhlasím s peticí!
Re: Re: Re: Re: nesouhlasim s bezohlednymi pejskari
#139: - Re: Re: Re: nesouhlasim s bezohlednymi pejskari
Vy tady mluvíte jako kdyby vám někdo každý den házel petardy přez plot a pod nohy
Re: Re: Re: nesouhlasim s bezohlednymi pejskari
#138: - Re: Re: nesouhlasim s bezohlednymi pejskari
uvědomte si, že my jsme tady(na zemi) jen hosté. Musíme se chovat k přírodě i ostatním slušně a ohleduplně. Pokud nějaký trotl hází petardy už od října a skončí v dubnu, tak to není oslava nového roku, ale naprostá bezohlednost vůdči ostatním. My nechce lidi omezovat, my chceme ohleduplnost k ostatním. Pokud je pro vás zábava stresovat a děsit okolí tak mě je vás líto. V tomto případě je zbytečné psát jakékoliv argumenty.
Re: Re: Re: Re: nesouhlasim s bezohlednymi pejskari
#141: Roman Gardelka - Re: Re: Re: nesouhlasim s bezohlednymi pejskari
mě je líto Vás,docela hledím jak tady hnedka házíte na lidi neohleduplnost a podobné věci. A důvod k oslavě? to nemusí být jen silvestr,je jich mnohem víc,ale pukud Vy znáte jen tento tak se pak dále není o čem bavit.a pyrotechnika patří k oslavám ať si říkáte co chcete
Re: nesouhlasim s bezohlednymi pejskari
#134: nemilovnik - nesouhlasim s bezohlednymi pejskari
myslím,že jste uplně mimo mísu.Nejde jen o psi,ale i o zvířata v lesích,děti a staré a nemocné lidi.
Mám psa,a hovínka mi taky vadí,ale prostě bezohlední lidi byli a budou.Tak jako ti co hází dělobuchy vě 3 ráno
Re: Re: Re: Re: Re: nesouhlasim s bezohlednymi pejskari
#144: - Re: Re: Re: Re: nesouhlasim s bezohlednymi pejskari
Bezohlednost????? To je slabé slovo vážený pane.Koukám že i Vám je přednější přiblblá oslava než dobro našich zvířecích kamarádů. Řekla bych že by jste potřeboval jednu petardu strčit do p.....e.
| This discussion has been closed. |