Za udržení Československého kastračního programu
Keby nebolo CSKP moja 6mesacna fenka dalej trpí v neskutocne hroznych podmienkach , nedozila by sa ani dospelosti !!odmietam akceptovat ze sa vláda proti tomuto obracia chrbtom. Spina ktoru hadzu na clenov ktory pravidelne venuju čas na záchranu nevinných zvierat je neskutocna. Dajte nám vediet ako možme pomoct , tento program je po dlhej dobe konecne nieco co ma zmysel !!!nesmie skončit. Je mi z tych pomluv zle ale este stále su tu Ludia ktorym na vás záleží !!!
PROSÍM NIC NEVZDÁVAT!
Rozhodně nic nevzdávejte! Obdivuji lidi jako jste VY! Upřímě přiznávám, že nemám takové zapálení, ale rozhodně jsem kdykoli připravena alespoň finančně pomoc. Nejsem člověk, který se lehce vyjadřuje a někomu sklád poáklonu. Ovšem raději než lidi mám ráda zvířata a rozhodně vždy budu upřednostňovat organizaci která zvířatům bude pomáhat a VY jste ta ORGANIZACE!
Re:
Ona se totiž vláda umí točit zády ke všemu,co je hodně důležité....bohužel.Všichni dobře víme,na co se posílají horentní,zarážející obrovské sumy......,až je z toho normálně,logicky a lidsky smýšlejícímu člověku na zvracení :-(
Díky Vám mám svoji Mayu, hodně mě zrazilo, že byste měli končit. Určitě vás podpořím jak jen bude třeba. Prosím nevzdávejte to ! Už jste pomohli tolika tvorečkům z hrozných podmínek a tolik dalších životů jste kastracemi ušetřili ! Vaše pomoc by velmi chyběla, držte se, jste úžasní a moc vám fandím !
Každý jeden zachráněný život pejska stojí za to překonat negativní odezvy a kastrace má smysl! Velké díky všem za jejich jedinečnou obětavou práci <3
Nevzdavajte to prosim......tie zachranene zvieratka za to stoja, bez Vasej pomoci by tu mnohe uz neboli a tie co by tam prezili, by velmi trpeli :(
| This discussion has been closed. |