Vyjádření podpory premiérovi České republiky
on ze brani demokraticke principy ??? nenechte se vysmat, on jde naopak proti nim, kdyz se necha ridit penezi a ne hlasem lidu
"Je potřeba se postavit proti nenávistném davu volajícímu po diskriminaci, krvi a diktatuře" jo to máte pravdu, a proto sem Islám nesmíme pustit
Re:
Islám se nedá pustit ani zadržet, je to víra. Nehledě na to, že už tu je několik stovek let. :)
Re:
#1: - Nejen pražských
Já, povaleč, například zaměstnávám 47 lidí a jsem každý den vč. víkendů 14 hodin v práci. A co vy? Pochlubte se. :)
A já se zase rád napiju, nebo spíš jsem denně přivožralej jako můj vůdce, pracuju tak 2 hod. denně a koukám kde bych co ukradl svému kapitalistickému svinskému zaměstnanci !! Sláva rudé záři !!! Sláva Milošovi !!
Nejsem příznivcem socální demokracie, ale Zeman, Klaus a Babiš jsou zlo, kterému se musí lidé postavit. Bohuslave nedej se.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re:
To se chlubíš nebo naříkáš?Jen si kvičte a hýkejte!!
Re:
Tak nejak mi nepřijde, že bych byl z Prahy. A už vubec ně že bych se válel ;-)
Sobotka je obyčejný zrádce a patolízal .....
Re:
Parta kolaborantských dementů se staví za svýho kolaborantskýho premiéra, prostě akce úplně k ničemu.
Re:
Nee, zlo jsou Dienstbier, Schwarzenberg, Kalousek, Pelikán a jiný kolaborantský svině.
"Demokraté", kteří se tak sveřepě zastávají muslimských uprchlíků, podporují utlačování žen, vybíjení náboženských menšin a homosexuálů, krádeže, znásilňování žen, osahávání a zneužívání nezletilých, bití seniorů ... tohle je dostatečný výčet k naplnění skutkové podstaty § 403 Založení, podpora a propagace hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka. Tak se táži, proč orgány činné v trestním řízení nekonají? Proč nedojde k okamžitému rozprášení syndikátu neziskovek a jejich podporovatelů z řad politiků, akademiků, celebrit, novinářů ad., strůjců organizovaného zločinu podporujícího nelegální imigraci a totalitní hnutí islámu? Žijeme vůbec ještě v demokratické zemi? Očividně nikoliv, když zůstává tahle nebezpečná trestná činnost zcela stranou zájmu.
Re: Re:
Tady právě ne, protože naši předkové na ně vzali houfnice.
Škoda že nemáme premiéra typu Fica nebo Orbána, na ty bych mohl bejt poprávu hrdej ale tenhle plešatej bezpáteřní křivák je tak akorát na ranu
Re:
Za nevychovnost považuji především invektivy na osobu pana prezidenta. Zcela neadekvátní, hysterická, masivní kampaň proti Miloši Zemanovi, které se propůjčila všechna média, mnohonásobně převyšuje jakýkoliv Zemanův útok proti Sobotkovi. O to horší je to fakt, že Zeman je prezident zvolený lidem, ne politickýmipltichami, tudíž každý útok na hlavu státu je i útokem na většinového občana ČR a to je neodpustitelné.
| This discussion has been closed. |
Banda pražských povalečů!!