Vyhodte Bílka
Re: Re: Re: Re: "Vyhodte Bílka"
#449: - Re: Re: Re: "Vyhodte Bílka"
na to je jediná odpověď.. když se vám nelíbí rohlík v obchodě, tak si ho doma upečte sám :D Co na tohle říct? Neříkám, že si chlapi nemůžou zanadávat u piva v hospodě, ale to je tak všechno, tohle už je normální lynč!
Bílek je kokot !!! Už 3 roky mne nebaví repre a to jen když zahlídnu tohoto zoufalce, který není žádná trenérská ani fotbalová osobnost. Drží se tam zuby nehty pro tu svou výplatu a dojebává celý narodní tým a hlavně fanoušky.´Do piče už jednou pro vždy s ním !!! Ani mluvit neumí, když nemá našeptávače "top managera" Šmicra.
Re:
#554: - ale trener nehraje ne ze bych se ho zastaval ale lepsi hrace asi nema!!
nestydatost
Jako hrace v dobe Haska,Kabyla, Orgonika a tebe jsem te zboznoval. Kdyz jsi nam vystre lil z primaku proti portosum(Standa Griga se nechal vyloucit) postup,brecel jsem se svym synem(miminkem) v rukach. Kdyz jsi promenil penaltu na MS a bezel se radovat s Chovancem za brankovou caru,vedel jsem, ze jsi tam lidsky nejlepsi. A vidis,v techto komentarich ti pisi jiz po treti a nechapu,ze to neberes vazne! Nemas schonost byti trenerem narodnho tymu a svym tragickym pristupem se dostavas na uroven "kulu v plote" Milouse Jakese!!! Opravdu nevis,jak se z toho dostat? Prosim, odejdi, mas-li fotbal rad a chces-li si zachovat dustojnost. Nenech si spatneradit od primitivu vizkosmicru!!!
Repre
Uz vypadni Bilku
Re: vyhodit bilka
#9: krutovladce - vyhodit bilka
prestan pit...
za zásluhy a jeden útočník je na nic, tak to lepší
nebude.
Re: vyhodit bilka
#9: krutovladce - vyhodit bilka
ano v něčem máš pravdu a s některými názory s tebou nemohu souhlasit, především trener Bílek byl dosazen Haškem i když neměl nikde žádné výsledky a ze všech štací byl vyhozen. Za druhé se upne na několik svých oblíbenců a ty preferuje ať hrají ve svých klubech nebo nehrají ať mají formu nebo ne. Plzeňáky nasadil taky až na základě tlaku fanoušku a medii. V zápase s Bulharskem (a i v předešlých zápasech) bylo vidět, že třeba Plašil nemůže hrát střední rozehrávku a Bílek na to přišel až v 70 minutě kdy tam poslal Daridu. To že diváci pískali a nebyli 12 hráčem se taky nedivím, protože pokud takto vypadá přístup reprezentantů, kteří vyhlašují jak budou hrát na 120% a pak si nenahrají na 3 m a za poločas nevystřelí na bránu naštve. Co se týče hráčů, kteří jsou zraněni tak si myslím, že ani na jaře nebudou, Rosa si to myslím už rozmyslel a ukončí repre, Pilař a Kolář na jaře ještě nebudou a Necid má dlouhodobé problémy a v Rusku nehraje.
| This discussion has been closed. |