Vyhodte Bílka
Re: Re: Re: Re:
tam mu nikdo nechodí a jelikož má tento pán potřebu sdělovat své moudra, chodí aspoň sem. :-) toho se jen tak nezbavíme :-)
Re: Re: Re: Re: Re:
#1202: roman - Re: Re: Re: Re:
...chlapi,ale aspoň je tu nějaká sranda,...horší je,že ten zoufalec těm svým bludům věří a bude nás o své ukřivděnosti(???) asi dlouho přesvědčovat....
Chudáci..
Re: Chudáci..
Máte pravdu pane Dvořák :-) ale odkaz na vaší petici sem dávat nebudu :-) pozn. redakce
Re: Chudáci..
Takže k oblíbeným jménům klasa / Klimeš / Petras se nám přidal ještě fanny, Mirek, pan Dvořák a Karel. Asi musejí být všichni příbuzný (že by bratři?), když mají úplně stejný písemný projev, a to včetně nadávek.
Ubožáci..
Re:
No jenom jestli to není gorila jenom jedna.. ;-) Je to zkrátka gorila - komediantka.. :-)) A od Libora dostala na tlamču
a furt se asi nemůže pořádně nažrat a kecá z hladu.. :-))))
Re:
Jo jo, je s nim sranda. Těšim se na další originální jméno, třeba fanny Dvořák.
Re:
Re:
áá opička se nám probrala z kómatu - a vždycky nárazově hned pod několika jménama.. :-) Opičko Pepičko, Libor ani já, ani další, k tobě do kuchyně lozit nemíníme.. Tam už je plno, je tam určo uvelebenej čílek-bílek a společně si vychutnáváte vítězství nad 93% národa.. Z té peltovské řiti ale jednou vyjedete bleskem, páč lidi vám ten potřebnej klystýr jednou dají, né že ne.. ;-)
Re: Re:
Tak teď jsi mi to nandal. Ty jsi borec. Tobě nemusí nikdo sprostě nadávat, stači si přečíst pár tvých příspěvků a je jasné, co jsi zač. S tím měněním jmen soudíš podle sebe? Já jsem tady už jednou psal jasně, že se jmenuji Josef pro blbé se Josefovi říká Pepa. A tudíž nemám s pány, se kterými mne spojuješ nic společného, kromě shody v některých názorech. Ale to ty zřejmě nepochopíš, hlavně když můžeš provokovat. Proto tě od nynějška ignoruju. Pa pa paaa
Re: Re:
Fanny Dvořák se nám nějak rozkecal, a je vtipnej jako vždycky. Holt pro některý lidi je i IQ tykve příliš vysoká meta.
Re: Re: Re:
A opičáku pepičáku proč vlastně zuříš? :-( Vždyť všichni víme, že jsi čílou a peltobílkem vycvičenej makak, kterej
tady má na pravdivý lidi akorát chrčet ty svý debilní prolhanosti.. Zkrátka je to takovej sqěle založenej cirkus
"peltočíbílek" kde opičky dělají divy - naučily se ťukat do kláves.. :-))
"Martin" ani nestojí za řeč když napsal jen jednu větu.. :-( - asi si ji už od někoho vyslechl.. :-))
Re:
á on ten orangutan se nám přejmenoval na "Hujer".. :-) Ta malá petice je embargovaná, kdo umí číst, tak ví proč. A že má dost oznámení tak to ji jenom ctí - na rozdíl od zbabělýho útěku vašeho. No von podvodník co by taky vysvětloval, že?.. :-)) Inteligentní názory? Tak tak hodně cvičený ty opice zas nejsou.. :-))) Ale ten Liborův dotaz "Proč vlastně tady nikdo ze 24 tis. lidí není a neptá se, proč není nějaký oznámení o dalším postupu" je dost trefnej, že?.. ;-) Odpoví na to nějaká cvička-opička už konečně?.. ;-)
nechápu
A vy co petici fandíte, nechápu proč se hádáte s evidentbě nemocným člověkem, vykašlete se na něho.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re:
#1199: Libor Dvořák - Re: Re:
Ty jsi stejně Debil, jedinej kdo se celou dobu schovává za nějaký jména seš ty. Táhni si na tu svoji petici a dej pokoj.