Vyhodte Bílka

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Vyhodte Bílka

hapecko

#1176 Proč se navážíte do autora petice...

2012-11-22 16:41

...tomu fakt nerozumím. To, že založil petici, je myslím jasná snaha s tím něco dělat. Ne každý je tak akční, aby běhal před peltou s brokovnicí a není se čemu divit, když vidíte, že se vám pak nakonec stejně vždycky vysmějou. Pokud máte někdo dojem, že by se lidé měli sejít na nějaké demonstraci, tak buďte trochu akčnější a udělejte pro to něco. Myslím, že není problém si na dotyčného autora petice sehnat kontakt a s jeho pomocí (třeba že umístí Vaši výzvu zde) nějakou demonstraci svolejte. Pokud tady kdokoliv kohokoliv uráží, pak je to směšné a nanejvýš dětinské, spíše to ukazuje na neschopnost dotyčného. Zdar a sílu.
Martin

#1177

2012-11-22 17:46

Podle mě se tady akorát pod různýma jménama navážej do zakladatele petice ty, co si založili tu druhou petici, která nemá moc úspěch. Petice je jenom "písemný" vyjádření názoru, žádná demonstrace síly, tak jak by si to asi představovali.
Klimeš, Blansko

#1178 Nesouhlas

2012-11-22 18:48

Pane "hapecko", tu petici byste možná byl schopen založit i Vy, ne? A byl byste teda Vy spokojen s jejím výsledkem, že Bílek zůstal? Každému bylo jasné, že s Peltou jenom podepsaní lidé nehnou, však on to sám říkal, že nějaká petice pro něho není směrodatná.. A panu Martinovi vzkazuji, že pokud něco ví o nějaké jiné petici, tak ať to tady netají a napíše její adresu. Možná že ta se o něco snaží, ale samozřejmě těžce, protože ta asi nebyla vidět na Nově.. A být aktivní snad není žádná nepatřičná demonstrace síly.. Ale pánové, vy jste asi nějací bílkovci, protože vám to jeho nedostoupení a nicnedělání asi hodně vyhovuje, že??!!..
rooster

#1179

2012-11-22 22:49

Zajímavé,že se najednou vyrojilo tolik chytrolínů a chytráčků,kteří vědí co by se mělo a jak udělat...a kritizují,proč to někdo jiný tak neudělal.Pavel Číla(autor této petice) tím,že kontaktoval TV Nova a odvysíláním reportáže upozornil na tuto akci širokou veřejnost a je li pravda,že kontaktoval sponzory naší reprezentace podnikl daleko více,než někteří mudralové si dokáži představit,i když to nemělo požadovaný výsledek.Snad ani ti nejbláhovější optimisté nemohli věřit,že po první veřejné vlně odporu proti trenéru Bílkovi pan Pelta padne na prdel a okamžitě jej odvolá, na to jsou tam ty kamarádské vztahy hodně propojené. Na to by v dané situaci neměla vliv ani jakákoli demonstrace. Účelem petice je veřejně projevit nesouhlas s výsledky trenéra Bílka a svůj účel mysím plní....na to můžou navazovat další akce.Myslím,že Pavel Číla má další postupy promyšleny dobře,tak jako dosud vše,stačí sledovat komentáře v "oznámení". A kdo myslí,že by zorganizoval něco učinnějšího,s lepším výsledkem,tak prosím ať se do toho pustí,...budeme stát za nim......
Klimeš

#1180 Re:

2012-11-23 16:08

#1179: rooster -

Pane nebo mladíku, jak můžete tvrdit, že jakákoli demonstrace by neměla vliv? Myslíte že ti lidé zde to podepisovali jen formálně, a že od toho nic nečekali? Čekali to, za co to tady podepsali.. A tlak na to odvolání Bílka tady být mohl a měl být využit! A pokud tady něco mluvíte o dalších promyšlených postupech, tak jste uplně k smíchu; nevím kde vidíte nějaká pádná oznámení Vy, ale já tam vidím jen čtyři bezvýznamná oznámení, že něco možná chtěl dělat, pak si to rozmyslel (možná za nějaké všimné..) a teď už je hodně dnů zalezlý a zjevně čeká na to, až to fórum a vůbec celá tato petice úplně vyšumí.. Na té jiné petici se hodně o něco snaží, ale nemají na to dost velký účastnický potenciál, protože jim nikdo reklamu neudělá.. Tak se proberte a přestaňte tady lhát.. Už sem na tuto jednostrannou diskusi nepůjdu. Sbohem

Martin

#1181 Re: Re:

2012-11-23 17:24

#1180: Klimeš - Re:

To nám vůbec nevadí. Ještě před nedávnem jste chtěl odkaz na tu druhou petici, a najednou o ní víte? Ta spřaženost s druhou neúspěšnou peticí je víc než evidentní. Nikdo ze zdejších podepsaných vám nebrání si tu svojí petici víc zpopularizovat, třeba i demonstracema, tak nevím o co jde.

klasa

#1182 Uchránit Bílka se vám podařilo..

2012-11-23 17:47

No vám toho hoši nevadí víc - třeba to že Bílek a Pelta stále vládnou,že?? Spřaženost petic na stejné téma by měla být vždy, a každá tato petice by měla poslouchat tu jinou co jí říká a případnou kritiku by měla umět vysvětlit. Jenže to vy čílovci (bílkovci) neumíte a kdo tady není podle vašeho tak po tom jenom plivete.. A pokud se vysmíváte té malé petici (/bílek-ven) že nemůže nic dělat, protože je médii a administrátory zašlapávána do země, tak dokonale "víte o co jde", né že ne, a to se vám jednou vrátí..
Martin

#1183 Re: Uchránit Bílka se vám podařilo..

2012-11-23 18:13

#1182: klasa - Uchránit Bílka se vám podařilo..

Vážený pane klaso / Klimeši / Petrasi a nevím pod jakými jmény tady ještě vystupujete: to zašlapávání médii a administrátory do země už je opravdu stihomam. Tuhle petici i jejího autora jste agresivně napadli jako první vy, takže jak je vidět, tak se to vrací vám.

klasa

#1184 Re: Re: Uchránit Bílka se vám podařilo..

2012-11-23 19:06

#1183: Martin - Re: Uchránit Bílka se vám podařilo..

Milý Martínku, pro ten "stihomam" existuje dost důkazů. Pokud ta oznámení na té petici čtete, tak ta jsou vždy o něčem a nevymýšlejí si.. Netuší se o jaké agresivitě mluvíte, ale je to tak jak je tady někým již napsáno - vy prostě vůbec nesnášíte kritiku, věcnou slušnou! A pokud to tady čtu tak nějací oponenti jenom něco naznačili a už byli popliváni.. Agresivita je to tedy jenom vaše, když řada příspěvků, zřejmě trefně kritických, je tady bezdůvodně smazaná.. A stihomamem asi trpíte vy když všechny dáváte do jednoho pytle jednoho člověka. Nebo vy vůbec nepřipouštíte že by k vám mohlo být kritických více lidí? Pane Čílo, nebuďte bláhový, prostě asi přece jen existují lidi a nebojí se ozvat, že se jim vaše jednání zdá přinejmenším divné, to je vše.. A že se stále skrýváte a neumíte se k té kritice postavit čelem, tak to je jenom doklad vašeho charakteru a zřejmě taky účelu celé Vaší akce..

rooster

#1185 Re: Re: Re: Uchránit Bílka se vám podařilo..

2012-11-23 19:43

#1184: klasa - Re: Re: Uchránit Bílka se vám podařilo..

Vůbec nechápu o čem je tady řeč a o co jde tady těm pochybným kritikům...pokud má někdo pocit,že ví jak cokoli udělat lépe,ať se neschovává za prázdná slova a tlachání o ho.ně a podnikne něco,čím by dokázal,že výsledky jeho snažení budou mít větší úspěch.Kdo ví,jak něco lépe udělat,ať zbytečně nežvaní,nekritizuje a koná a zorganizuje třeba tu demonstraci,pokud se na to cítí a není to jen internetový tlachal....

Tento příspěvek byl odstraněn autorem petice (Zobrazit podrobnosti)

2012-11-24 13:43


Pepa

#1187

2012-11-24 14:25

Tak jak vidím, tak se to tu zvrtává jen na útoky proti panu Čílovi. Druhá petice existuje už taky nějakou dobu, dnes má 83 podpisů a pár komentářů, kde napadají ve většině pana Čílu. Neznám ani jednoho z pánů jedné nebo druhé petice ale skoro 24 tisíc podpisů svědčí hlavně o tom, že jsme nespokojeni s trenérem repre. A v poslední době mám pocit, že jde někomu o to ty podpisy upozadil v osočování autora petice. Přestaňte už stím a raději se dejte dohromady a jestli máte někdo nápad co dál, tak se do toho dejte.
fanny

#1188 Re:

2012-11-24 15:40

#1187: Pepa -

Jenže ty sis Pepo z té druhé petice, která není mediálně podporovaná a naopak cenzúrovaná, asi moc nepřečetl. Tam nejsou útoky, ale konstatování pravdy, nebo řekni co tam pravda není. Ano, máš pravdu že 24 tisíc je nespokojeno s Bílkem a ti všichni jsou možná určitě nespokojeni, že se jeho odvolání nepovedlo -  A PROČ SE TO NEPOVEDLO? PROTOŽE ŽÁDNÝ TLAK NA BÍLKA A PELTU NENASTAL. A PROČ NENASTAL? PROTOŽE HO TATO VELKÁ PETICE NEZORGANIZOVALA...  A pokud tady píšeš něco o nápadech, tak doporučuji si pořádně přečíst můj předchozí vzkaz, kde ty nápady jsou avizovány..


Nepřihlášený uživatel

#1189

2012-11-26 15:38

Snad to není zbytečné...
Kolda

#1190 Sláva!

2012-11-27 15:02

Jak vidět tak autor petice alias mrtvý brouk se nám probral k životu - sláva! :-) Ale zmohl se jen na to smazat nějaký (asi pravdivý) příspěvek..:-( Reason for removal neuvedl, asi je na tu cenzúru školen přímo u Nečase..
Pepa

#1191

2012-11-28 10:15

Přestaňte si měnit jména a přestaňte tu pořád prudit. Věnujte se té vaší petici a ukažte, že jste lepší a dokážete něco víc než jen rýpat. To, že je ten příspěvek smazán chápu, byl tam odkaz na tu vaši petici. Jinak vypadáte jen jako trapná figurka, která má mindrák z toho, že nic nedokázal.
Mirek

#1192 Re:

2012-11-30 14:55

#1191: Pepa -

Tak nevím, kdo tady mění jména - to spíš budete asi jen Vy, že, pane Čílo? ;-)  My bychom lepší určitě byli, kdybychom za sebou měli Novu + jiná média a 24 tisíc lidí.. A že je někde kontakt na jinou petici stejného předmětu je zakázáno?? My na té naší máme kontakt na tu Vaši a problém nám to nedělá.. Problém to dělá jen někomu, kdo nemá čisté svědomí a odmítá a maže jakoukoliv kritiku, namísto aby se k ní vyjádřil.. My trapní rozhodně nejsme, protože jsme v rámci nastavených (cenzúrovaných) možností udělali maximum - ale trapný, zbabělý (a zřejmě asi i podvodný) je tady někdo jiný, kdo účelově založil petici, nalákal lidi a pak se na ně slušně řečeno vykašlal...

Pepa

#1193 Re: Re:

2012-11-30 16:27

#1192: Mirek - Re:

Pepa jako Josef a jsem z Valašska, pro někoho třeba vidlák, ale nestydím se ani za to odkud jsem ani za to kdo jsem. Jděte už někam. A neznám ani vás ani pana Čílu, tak mi něco nepodsouvejte. Jen jsem tu napsal svůj názor a za tím si stojím.

Mirek

#1194 Re: Re: Re:

2012-11-30 18:03

#1193: Pepa - Re: Re:

A já jsem Mirek jako Miroslav a jsem vidlák z Brna - a nestydím se za to.. :-)  Vás neznám, ale pana Čílu ano - z Novy a z oznámení na té menší petici /Bilek-ven. Názor Vám nikdo nebere - byl jste ale usvědčen z omylu.. Braňte se.. ;-)

roman

#1195

2012-12-01 12:34

hele a proč místo té energie co vydáváte tady, nerozjedete pořádně tu Vaší petici? Furt se navážíte do lidí tady, ale nikdo Vám nebrání se zveřejnit, sehnat si kontakty na novu, rozeslat link na Vaší petici kamkoliv. Neunesli jste že ta vaše petice, at je jakákoli nikoho nezajímá a urážíte lidi z jiné úspěšnější petice. Nepřesvědčujte tady jak tahle petice je na hovno a soustřeďte se na sebe a něco ukažte, ale tim nemyslím někoho urážet.
Petr

#1196 Re:

2012-12-01 13:05

#1195: roman -

To ale oni neuměj, tak se tlačej sem. Ale podle mně to stejně píše jenom jeden blb, kterej tady blábolí pod více jmény.

Libor Dvořák

#1197

2012-12-01 14:57

Hošani, do toho se už musím vložit - takže ODPOVĚĎ KONKRÉTNĚ :
hele a proč místo té energie co vydáváte tady, nerozjedete pořádně tu Vaší petici? A TO NAPŘ.JAK? Furt se navážíte do lidí tady, NO TO JE JEN POTŘEBNÁ KRITIKA, KTERÁ URČITĚ MLUVÍ Z DUŠE 23 TIS. PODVEDENÝM SIGNATÁŘŮM, KTEŘÍ URČITĚ ČEKALI, ŽE SE BUDE NĚCO DÍT.. ale nikdo Vám nebrání se zveřejnit, A TO NAPŘ.JAK, KDYŽ JSME CENZÚROVÁNI? sehnat si kontakty na novu, TA + I JINÁ MÉDIA O NÁS DOBŘE VĚDÍ.. rozeslat link na Vaší petici kamkoliv. A TO NAPŘ.KAM - NEJLÍP NĚKAM NA NECENZÚROVANOU LAMPÁRNU, ŽE? Neunesli jste že ta vaše petice, at je jakákoli DĚKUJEME ZA PŘIPUŠTĚNÍ, ŽE SE OD TÉ VAŠÍ SRÁGORY TROCHU ODLIŠUJE.. nikoho nezajímá NO POKUD SI PŘEČTETE NAŠE OZNÁMENÍ, TAK TA, NAROZDÍL OD TĚCH VAŠICH (BLBÝCH RESP.ŽÁDNÝCH), NEZAJÍMAVÁ NEJSOU.. a urážíte lidi ALE KDEPAK - POUZE SLUŠNÁ PODLOŽENÁ VĚCNÁ KRITIKA.. z jiné úspěšnější petice. HA HA HA - A ČÍMPAK JSTE TAK ÚSPĚŠNÍ? ŽE JSTE NIC NEDOSÁHLI A VELITEL ZBABĚLE NEDOVEDE ANI KVIKNOUT?:-)) Nepřesvědčujte tady jak tahle petice je na hovno A CO TEDY DOKÁZALA? - JEN NAŠTVAT A ZHRDIT LIDI.. a soustřeďte se na sebe a něco ukažte, ale tim nemyslím někoho urážet. MY PROTI CENZÚŘE A EMBARGU NIC NEZMŮŽEME - A TO VY JAKOŽTO SPOLUINICIÁTOŘI TOHOTO EMBARGA DOBŘE VÍTE.. ALE PRAVDA SE JEDNOU ODHALÍ, NEBOJTE..

To ale oni neuměj, TO ŘÍKAJÍ TI PRAVÍ, "SCHOPNÍ" - VIZ VÝŠE.. tak se tlačej sem. JE POTŘEBA SE TLAČIT TAM, KDE JE NADĚJE NĚČEHO DOSÁHNOUT - KDE NĚKDO PŘIŠEL KE 24 TISÍCŮM JAK SLEPÝ K HOUSLÍM.. Ale podle mně to stejně píše jenom jeden blb, kterej tady blábolí pod více jmény. A VY, PANE BLBE, SI JAKO MYSLÍTE, ŽE VÁS TADY Z CELÉHO NESPOKOJENÉHO FOTBALOVÉHO NÁRODA KRITIZUJE JEN JEDEN ČLOVĚK? TO BY ALE BYLO DOST NELOGICKÉ, NE?.. NEBO VY JSTE NĚJAKÝM TAJNÝM OZNÁMENÍM UŽ VŠECHNY VAŠE LIDI Z TOHOTO FÓRA, Z TÉTO PETICE, VYHNALI?.. ZAJÍMAVÁ FREKVENTOVANOST TOHOTO 24 TISÍCOVÉHO FÓRA, ŽE?..;-) TAKŽE DOSTALI TI VŠICHNI VAŠI SIGNATÁŘI NĚJAKÝ ZÁKAZ NEBO JAK TO TEDY JE?..;-)
roman

#1198 Re:

2012-12-01 15:54

#1197: Libor Dvořák -

Já jeden z těch 24 tis. jsem. a ty za mě určitě nemluvíš, nevim jak za zbytek, ale za mě určitě ne..! Proč se ptáš jak? proč píšeš výmluvy, nikdo ti v ničem nebrání, Jak se zveřejnit? Kam poslat link? ty raději nic nezakládej, když se musíš ptát na takové otázky :-) nebudu tady zbytečně plejtvat energií a ty by si jí měl taky vynaložit jinak. Seš zamindrákovanej blázen, kterej nic nedokázal a jen mele do větru. Co si čekal, že 23 tis. svrhne celé vedení svazu? seš blázen, byl to pokus, kterej se nezdařil, ale tím to přece nekončí... Neboj ono se po příštim zápase zase něco stane a pak máš šanci i ty a třeba se ti podepíše i třeba o 1OO hlasů víc, ptž. ty jsi jediný kdo zaručeně má nejlepší nazor a jsi jediný kdo by to dokázal.. Hodně ščtěstí :-)!!!

Libor Dvořák

#1199 Re: Re:

2012-12-01 17:33

#1198: roman - Re:

I když tykáte, ač jsme spolu husy nepásli (- takto zaměstnán jste Vy jen se sobě rovnými s podobným IQ - pozn.red.), tak mě to neurazí abych neodpověděl znovu KONKRÉTNĚ :

Já jeden z těch 24 tis. jsem. TO JE TEDY PŘEKVAPENÍ.. a ty za mě určitě nemluvíš, nevim jak za zbytek, (A KDE JE TEN ZBYTEK? - VIZ POSL.DOTAZ V PŘEDCH.KOM.) ale za mě určitě ne..! ZA VÁS BY ALE MĚL NĚKDO MLUVIT, NEBOŤ O VAŠÍ SVÉPRÁVNOSTI BY SE DALO S ÚSPĚCHEM POCHYBOVAT.. Proč se ptáš jak? PROTOŽE JSTE ASI NEPOCHOPIL, ŽE TO BYL DOTAZ ŘEČNICKÝ, NEBOŤ MY VAŠI CENZUROVANOU ZEĎ NEPRORAZÍME - A VY TO DOBŘE VÍTE!.. proč píšeš výmluvy, nikdo ti v ničem nebrání, ALE TO PRÁVĚ BRÁNÍ - POKUD NEUMÍTE ČÍST JIŽ SDĚLENÉ ARGUMENTY, PŘIZVĚTE SI PRÁVĚ TOHO OPATROVNÍKA.. Jak se zveřejnit? Kam poslat link? DTTO.. ty raději nic nezakládej, když se musíš ptát na takové otázky :-) TENTO NEPATŘIČNÝ NEGRAMOTNÝ ÚSMĚV O VÁS LECOS PROZRAZUJE.. nebudu tady zbytečně plejtvat energií ANO, ABY VÁM PAK NECHYBĚLA NA POLI PŘI SHONU HUS.. a ty by si jí měl taky vynaložit jinak. Seš zamindrákovanej blázen, OD VÁS TO TEDY BERU..:-) kterej nic nedokázal JEN DÍKY VÁM, PODVODNÝM CENZORŮM..  a jen mele do větru. ALE LECOS, CO VÁS USVĚDČILO ZE LŽÍ, SMYŠLENEK A STUPIDITY, UŽ TADY "NAMLETO" BYLO, ŽE?..;-) A JAK JSEM SI TO PROŠEL, TAK NEJENOM ODE MĚ..  Co si čekal, že 23 tis. svrhne celé vedení svazu? NO JESTLI JSTE TO NĚKDE ZASLECHL (KDYŽ ŘÁDNĚ ČÍST ZJEVNĚ NEUMÍTE - POZN.RED.), TAK PRO PÁD BÍLKA JE 93% FOTBALOVÉ OBCE, TAKŽE 23 TIS. JE JEN NEPATRNÝ DÍL, KTERÝ VŠAK      B Y L  O C H O T E N  PRO TEN PÁD BÍLKA NĚCO UDĚLAT.. A ONO TAKOVÝCH (MINIMÁLNĚ) 23 TIS. LIDÍ OPAKOVANĚ PŘED FAČREM BY DOKÁZALO DIVY.. seš blázen, URÁŽEJTE SI LASKAVĚ TY SOBĚ ROVNÉ HUSOPASCE, ANO?!.. byl to pokus, kterej se nezdařil, A CO SE JAKO MĚLO ZDAŘIT, KDYŽ JSTE PRO TO NIC NEUDĚLALI, PANE ČÍLO RESP.JEHO OCHRANKO?.. ale tím to přece nekončí... JASNĚ, JEĎTE S BÍLKEM PŘES ZIMU NA KANÁRY PROMYSLET SI DALŠÍ POSTUP JAK TY OTRAVNÉ NESPOKOJENCE UMLČET.. Neboj ono se po příštim zápase zase něco stane  JÓ, BÍLEK VÁM ŘEKL, ŽE NA JAŘE PŮJDE?..;-) TEN NOVEJ TRENÉR UŽ MĚL DÁVNO BÝT! a pak máš šanci i ty a třeba se ti podepíše i třeba o 1OO hlasů víc, NO SPÍŠ TO VYPADÁ, ŽE SE NÁM PODEPSALI FIKTIVNÍ LIDI - COŽ UŽ JSTE MEDIÁLNĚ ZAŘÍDILI VY A VÁM PODOBNÍ.. NÁM NEZÁLEŽÍ NA JMÉNECH, PRO NÁS JE DŮLEŽITÉ, ŽE JSME POSTUPOVALI SPRÁVNĚ, LOGICKY A PSALI PRAVDU, KTEROU NIKDO (ANI ŽÁDNÍ HUSOPASCI) NEURAZÍ - VY SE PROTI NÍ MŮŽETE VZTEKAT, ALE TO JE TAK VŠECHNO..  ptž. ty jsi jediný kdo zaručeně má nejlepší nazor a jsi jediný kdo by to dokázal.. NO SPÍŠ BYCH TO OBRÁTIL - VY JSTE SNAD JEDINÍ, KTEŘÍ TO SVOU NESCHOPNOSTÍ, DILETANTSTVÍM DOKÁZALI ZAZDÍT - TOTIŽ POKUD BY ZALOŽIL VČAS PETICI KDOKOLIV JINÝ A VY S NOVOU MU NEZACLÁNĚLI, TAK BY MĚL DOST LIDÍ NA TO NĚCO UDĚLAT.. A NĚJAKÝ POKUS TADY I BYL ("BUĎ BÍLEK NEBO MY") A VY, VAŠI LIDÉ (HUSOPASCI), JSTE JIM ZAČALI NADÁVAT A VYHROŽOVAT, PROTO TOHO NECHALI.. JSTE PELTOVI MAFIÁNI, VĚCNOU KRITIKU NESNÁŠÍTE A JEN PRIMITIVNĚ PLIVETE.. ALE MOC VÁS NENÍ - PÁR LIDÍ POD RŮZNÝMI JMÉNY JAKO ČÍLOVA OCHRANKA, ŘEKL BYCH.. - ALE NA TO, ABYSTE TADY HRÁLI HABAĎŮRU S MILIÓNEM LIDÍ, TO BOHUŽEL STAČÍ..:-( Hodně ščtěstí :-)!!! JEN ABYSTE HO MĚLI VY, AŽ SE NA TEN VÁŠ PODVOD PŘIJDE..;-)

roman

#1200 Re: Re: Re:

2012-12-01 18:03

#1199: Libor Dvořák - Re: Re:

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ted si mi to nandal :-) z toho neusnu,, nás moc neni? :-)) ty jsi ale sám :-)) promin, kolik 75? nerad bych se zmílil :-))) nedivim se že s tebou pan Číla nejednal, ono totiž neni o čem. S tebou bych ani ty husy nepás. Jen nechápu, když máš tak jasný názory, proč se k tobě nepřidá ta většina :-)))) tak hodně štěstí ... umíš to krásně rozebrat... :-) jsem se aspon pobavil, když už nic víc...ps: poznámka redakce :-))) to mě rosekává uplně nejvíc ty redakce :-)))